Koulutus ohi mutta koulun kanssa jatkuu


17.koulun kanssa menee aika ihan rattoisasti. Ehkä ei ollut maailman paras idea tehdä kaikkea ihan ite, mutta sittenpä on taatusti oma. Ainakin toistaiseksi, mietin nimittäin sitäkin, että ehkä sen kautta joku muukin voisi tuoda esille omia juttujaan.

Tällä hetkellä kursseja on valmiina joitakin, suurempi osa on vaiheessa ja melkoinen osa energiatasolla. Nämä ovat niitä juttuja, joista en ole vielä edes paljoa vihjaillut:). Ideoita muuten on. Tekniikka on keräilty ja osin onnistuneesti yhdistetty, vähän vielä hänkslää tuo suomen- ja englanninkielisten palikoiden yhdistely, mutta kaipa se siitä. Arkkienkeli Mikael on muuten todella kätevä kaveri monenlaiseen, ja Gabriel myös. Jofielin kanssa en ole kamalasti touhunnut aiemmin, mutta nyt tuntuu, että hän on kullanarvoinen auttaja tuodessaan oivalluksia ja myös sen sopusoinnun ja kauneudentajunsa vuoksi. Kiitos kaikille auttajille, tarvetta on edelleen.

Lisäksi yksi palikka, josta olin aika innoissani, ei ole ihan niin kätevä kuin kuvittelin, ja nyt mietin pitäiskö taas ostaa uusi. Mutta ehkä sellaista, mitä minä tarvitsen, ei ole olemassakaan, joten pitää yrittää kai säätämällä.  Kyseessä on palikka, jonka avulla kurssit saa jaoteltua moduuleihin, jotta kaikki sujuisi opiskelijan kannalta järjestyksessä. Ei siinä ole mitään muuta vikaa kuin että se palikka haluaa aina tietää onko tämä tehty ja onko tuo tehty, ja sitten jos ruksaat, että on, se laittaa sähköpostin, jossa sanoo, että olipa hyvin tehty. Pöh sanon minä. En aio pitää tenttejä kesken kurssin. Ainakaan vielä. Niin että yritän edelleen saada tuon systeemin pois päältä, mutta jos ei onnistu, sittenpä joutuvat kurssilaiset sen kestämään. Ei se iso juttu ole, mutta vähän kaihertaa kun muutakin pientä ja isompaa on työn alla.

Yllättävän paljon riittääkin puuhaa. En enää yhtään ihmettele miksi verkkokaupat on niin kalliita, siis niiden hankkiminen. Lisäksi mieli tekisi viimeistellä kursseja ja luoda uusia, mutta yritetään nyt saada se tekniikkakin kuntoon. Niin, ja todellakaan 17. koulu ei valmistu elokuussa. Tajusin, että se on mahdollista, mutta sitten sisältöä ei ole paljoa, joten ehkä ei kannata kuitenkaan. Mieluummin kunnolla heti alusta, koska tämä tulee olemaan toiminnassa aikamoisen kauan. Sitten yläkerta puuttui peliin ja vihjaili energiasta, eli todellakaan ei elokuussa. En tiedä mikä käännös on tulossa, mutta syyskuu tuntuu ihan erilaiselta energiatasolla. Koulu aukeaa aikanaan, ei kestä enää kovin kauaa missään tapauksessa.

Sitten kun se on auki, pääsen toteuttamaan paria hurjempaakin ideaa. Juuri puhuin yhden kaverin kanssa asioista, joita haluaisin testailla, ja hän oli myös sitä mieltä, että mikäs sen parempi foorumi kuin 17. koulu. Siellä kun on valmiina ihmisiä, jotka on kiinnostuneita minun jutuista, ja voivat siis kunnostautua halutessaan myös koekaniineina. Ehkä sinne alkaa kerääntyä niin paljon kaikkea, että pitää vissiin pian taas suurentaa kapasiteettia palvelimella ja kaistaleveydessä. Olen edelleen innoissani – aina silloin, kun en kiukuttele noiden palikoiden kanssa.

Jostain on muuten valmistuttu, eli koulutus ohi. En tosin tiedä mistä, mutta todistuksen sain viime yönä. Ihan outo uni, olin  opiskelemassa itäisillä mailla, oisko Intia tai vastaava, ja sitten tehtiin selväksi, että nyt olet valmis. Juu, ihan kiva. Muistan ne päivämäärätkin, koulutus kesti 12.6-30.4. Sitä en sitten ymmärrä miksi vasta nyt moisesta unta näin, jos olen ollut jossain koulutuksessa öisin. Päiväthän meni jo. No, oli mikä oli, nyt olen sitten taas astetta valaistuneempi, koska koulutus meni onnistuneesti loppuun. Hyvä minä.

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta