Atlantiksen osaamista


Nyt alan vihdoin vähitellen tajuta mitä oikein tuli opittua ja ymmärrettyä Tim Whildin käynnillä Suomessa. Osa meni ilman muuta ohi, koska tulkatessa ei voi kuunnella, ja kuunnellessa ei voi tulkata. Kuten varmaan paikalla olleet huomasivat. Silti jotain jäi mieleen, ja tietenkin, koska aivoissani pyörivät kuudet vaihteet tai rattaat tai sisäkkäiset aivot, esiin nousee myös uusia kysymyksiä. Voi Tim, et tiedä mitä pistit alkuun…

Monet kurssilaiset tietävät, että minulla on jo pitkään ollut teoria omasta suojelusenkelistä, ja Tim vahvisti, että totta se on. Jes! Nyt sitten yritän tajuta mitä se tarkoittaa käytännössä. Monet kurssilaiset myös tietävät, että olen protestoinut enkelihierarkiaa vastaan jo kauan. Juu juu, totta kai, se mies, mikä lie munkki tai vastaava, joka sen joskus oliko se 1400-luvulla kehitteli, sai sen varmaan kanavoituna tietona.

Ja varmasti se on ollut tarkoituksenmukainen ja käyttökelpoinen, sillä ihmiset tykkää lajittelusta ja nimilapuista. Eikä tietenkään ihmiskunnan ymmärrys ole ollut sillä tasolla, että muutoksia olisi kovasti tehty. Vähän muutoksia on viime vuosina tullut, kun on alettu puhua, että monet arkkienkeleistämme ovat itse asiassa universaaleja enkeleitä. Eli samat tyypit, vain paljon korkeampi värähtely ja laajemmat tehtävät kuin olemme täällä pienessä universumin nurkassamme ymmärtäneet. Vähän tulee mieleen hobitit…

Jotenkin silti kutkuttaisi ymmärtää vieläkin enemmän. Tiedän ettei sillä oikeastaan ole väliä, sillä jossain kahdeksannen, yhdeksännen värähtelyn kohdilla alkaa mennä jo niin korkealla, että ei sitä pieni mieli voi tajuta. Yrittää toki aina voi:). Ja seiska mikä seiska, jos tietoa on, se pitää kaivaa esiin.

Nyt sitten yritän kehittää seuraavaa teoriaa enkeleistä ja myös suojelusenkeleistä. Itse asiassa jotain jo tajusin, kun vain vielä voisin siitä jonkun kanssa puhua. Pitäisi tietysti luottaa itseensä, ja luotankin, uskon, että näin se on, mutta silti haluan jutella asiasta jonkun kanssa, jonka voi luottaa ymmärtävän asian. Ei paljon kannata mennä kadulle ja kysyä ootko sitä mieltä, että kun meidän värähtely nousee, meillä on edelleen suojelusenkeli. Minusta siis on, tiettyyn rajaan asti, ja minulla on jo jonkinlainen teoria siitäkin mitä sitten tapahtuu. Mutta jos ihminen ei pysty ymmärtämään energiaa kysymykseen liittyen, ei vastauksestakaan ole mitään hyötyä. Aikanaan, sanovat yläkerrasta. Ihan varmaan niin.

Muuta Timin esiin nostamaa perintöä on energian ja kristallien käsittely, tai niiden kanssa toimiminen. Tuo energiajuttu, jonka Voosloo pisti alkuun, tuli kyllä Atlantiksen opettajien kanssa seurustellessa, mutta liitän sen silti Timiin ja minun kursseihini hänen kanssaan. Ilman niitä en olisi uskonut edes itseäni. Nyt sitten Timin viikonlopun jälkeen ymmärsin miten tehdä kristallien kanssa tiettyjä juttuja. Ja sori, inhottavaa kun kerron enkä kerro kunnolla, mutta tämä blogi on myös omaa pohdiskelua, eli asia selviää sitten, kun sen voi julkistaa laajemmin. Sain nimittäin palautetta muilta mailta, että tuota et sitten jaa vielä laajalti.

Joka tapauksessa Atlantiksen opejen kanssa puuhailtiin yhden projektin alkua, enkä ollut ainoa, jolla aukesi uusia juttuja. Kerroin omastani Timille, ja hän sanoi, että juuri siksi me tehtiin se viikonlopun kurssi, jotta asiat alkaisivat aueta. Odotankin mielenkiinnolla mitä muille kurssilaisille kuuluu. Toivon mukaan jossain vaiheessa tulee palautteita kurssin aloittamasta prosessista.

Olen aivan satavarma siitä, että olemme nyt jollain kynnyksellä. Kehitys tulee olemaan todella huima muutaman vuoden sisällä. Maltan tuskin odottaa. Muuta odotettavaa on kirja, Valon enkelit, joka tulee ihan pian, ihan tuota pikaa painosta. Kun saan varmuuden edes suurin piirtein koska, laitan tilaussysteemin, mutta ootellaan nyt pari päivää vielä. 17. koulu on ollut täysin koskematta, sillä Timin kurssin juttujen kanssa pitää vielä puuhastella, Diana Cooper Foundationin juttuja pitää tehdä, pakko, olen siirtänyt niitä jo niin kauan. Ja muutama muukin homma vaatii aikaa. Lisäksi sain flunssan oireita, ja meni pari päivää vähän pienemmällä teholla. Ajattelin että kyse on putsauksesta, sillä kurssiviikonloppu oli melkoinen. Enkelit sitten sanoivat, että kyse on valmistautumisesta. Mutta jos tähänastinen ei ollut mitään, ja nyt vasta valmistaudutaan johonkin, voipi olla tulossa melkoisen tujua juttua. En tiedä olisinko innoissani vai hermostunut. Ehkä molempia.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle