Idea kahvista

Olen saanut itseni niin sekaisin 17.koulun kanssa, että pitää ihan oikeasti konkreettisesti piirtää paperille kaaviokuvia, muuten olen ihan hukassa mitä pitäisi tapahtua kun jostakin kohden napsautetaan hiirellä. Jos olisin fiksu, tai ehkä markkinointihenkisempi, hinnoittelisin kaiken erikseen ja laittaisin kauppaan myyntiin, eikä sitten tarvitsisi yrittää sovitella palikoita ja jäsenyyksiä ja lisää palikoita kohdilleen. Mutta fiksuudesta ei kukaan ole vielä syyttänyt, eikä kyllä markkinointihenkisyydestäkään. Kaverikin nauroi pari päivää sitten sisäistä markkinoijaani, joka jupisi itsekseen, että mitä se kellekään kuuluu, kun udeltiin joitain työjuttuja:).

Mutta koulu edistyy, kiitos ja ylistys. Vähän silleen ai-tuokin-pitäisi tavalla, mutta kuitenkin. Ihan hirveästi syyhyttäisi jo sormia alkaa tehdä sitä juttua, mitä haluan koululaisten sitten testaavan, mutta jos nyt kuitenkin tekisi asiallisempia hommia ensin.

Tänään on kaiken päälle Tim Whildin kurssi minulle ja yhdelle olevalle ja yhdelle tulevalle masteropelle, joten ihan mielenkiintoinen päivä muutenkin. Sitä ennen pitäisi kyllä yhtä ja toista, ja heittää muutama Valon enkelit -kirjakin postiin, sillä tilauksia on sadellut ihan kivasti. Kiitos siitä kaikille osallisille.

Olen havainnut sellaisen kummallisen asian, että itse asiassa pidän enemmän kahvin ideasta kuin kahvista. Juu, kahvi on hyvää edelleen, ja juon sitä edelleen. Mutta iltapäivätauot yms. itse asiassa eivät kaipaa kahvia, vaan jotain muuta, jota en ole vielä selvittänyt itselleni. Idea kahvista tulee, ja sitten keitän, ja sitten mietin että en taida tuotakaan haluta. Joku breikki on tarpeen aina välillä, mutta jotain muuta ilmeisesti pitäisi kehitellä. Hei arkkienkeli Rafael, voisitko vähän jelpata, kiitos. Muokkaa mieltymyksiäni ja tottumuksiani niin, että minun tekee mieli sitä, mikä on minulle hyväksi.

Ja jos joku ihmettelee moista lausetta, niin Rafael pystyy myös tuohon. Jos ei oma ruokavalio tai muut tottumukset ole sitä, mikä toisi hyvinvointia, Rafael auttaa muuttamaan niitä. Monet meikäläisistä, jotka elävät henkistä tietä todeksi, unohtavat aina välillä nämä perusjutut. Kuten sen, että enkelit auttavat, kun pyydetään. Ehkä pari pyyntöä ois vielä tarpeen, joten arkkienkeli Mikael ja Siriuksen teknologiaenkelit, kiitos, kun autatte minua ymmärtämään 17.koulun koodeja ja plugineita ja saamaan ne toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Arkkienkeli Gabriel ja Mikael, kiitos, kun autatte puhumaan tarvittavat asiat totuudella ja rakkaudella. Englanninkielen enkelit, kiitos, kun autatte ymmärtämään ja puhumaan englantia tänään loistavan hyvin Timin kanssa. Ja valon enkelit, voisitte vielä auttaa kohottamaan värähtelyä niin korkealle, että aika alkaa käyttäytyä eri tavalla. Olis käyttöä nimittäin muutamalle ylimääräiselle päivälle. Kiitos jo etukäteen kaikesta avusta, jota saan koko ajan.

Kommentit

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa