Periksiantaminen on syvältä

Mutta aina ei pysty kykenemään, vaikka kuinka yrittää. Olin niin varma, että saan 17.koulun tänään auki… Mutta ei voi, vaikkei kovin paljoa enää puutu. Olen pettynyt, ja vielä pari tuntia sitten niin stressaantunut, ettei moista ole koettu pitkään aikaan. Ainakaan viikkoon.

Enkelit yrittävät takoa järkeä päähän, kuten myös kaverit ja läheiset, mutta kun oman pään deadlinet ei pelitä, ei lähimmäisten tai muiden hyvää tarkoittavat neuvot ja lauseet paljoa auta. Voi ne silti olla viisaita. Ymmärrän jollain tasolla sen, että ei ole järkeä hakata päätä seinään ja vääntää väkisin asiaa, jonka on tarkoitus elää uuteen kultaiseen aikaan asti. Mutta ymmärrys ei aina riitä, kun tuntuu että pitäisi, tahtoisin ja pitäisi voida…

Ei auta, periksi on annettava, sillä enkeliopekoulutus on tulossa, ja kurssilaiset sekä heidän tulevat kurssilaisensa ansaitsevat selväjärkisen open ja kunnollisen valmistautumisen. Pakko siis siirtää syrjään tekniset probleemat, ja googlailla vain toisen kädellä.

On ollut ällistyttävää miten hankalaksi maailman yksinkertaisimmaksi kaupaksi mainostettu systeemi on osoittautunut. Tietysti kovin moni muu ei halua sen hyppivän kärrynpyörää vanteiden läpi vaan tyytyy perusversioon. Olen kyllä miettinyt sitäkin, mutta en halua antaa periksi. Tahdon sen jäsenyyssydeemin, ja haluan että kurssit tulevat sen sisälle, ja vielä että kurssisysteemi pelittää toisen palikan sisällä. Tekisi mieli potkia kuin parivuotias uhmaiässä – tahdon!

Ihan älyttömästi menee aikaa sen etsimiseen ja miettimiseen miten jotain yksinkertaisia juttuja tehdään. Niin kuin että painikkeissa on suomenkielinen teksti. Tai miten saa äklöttävän vihreän palkin siedettävän väriseksi. Miten kellekään yleensä pälkähtää päähän tehdä ihan sanonko minkä värinen vihreä iso palkki keskelle sivua? En tajua miten se yhdenkään vaikka kuinka nörtin mielestä voi olla hieno. Tai ehkä tarkoitus on ollut vain herättää huomiota. Mutta hei, kun kerran maksan siitä palikasta ihan riittävästi, soisi moisenkin asian toimivan ilman, että pitää itse käyttää päivä sen muuttamiseen. Kuten nyt on tehty.

No, aikanaan. Kai. Jonkin verran valmista aineistoa jo on, ja yhtä paljon melkein valmista, viimeistä viilausta vailla olevia kursseja. Sitten on paljon niitä, mitkä on aloitettu ja siirretty syrjään odottamaan aikaa parempaa, eli korkeampaa energiaa ja tyynempää aikaa. Monet odottavat kurssia kristalleista, mutta valitettavasti se on yksi niistä jutuista, joka vaatii aikaa. Kyllä siellä valikoimassa pitäisi silti olla monenmoista kiinnostavaa muutenkin.

Ihanaa, Pluto kääntyy oikein päin viikonloppuna. En tiedä miksi odotan sitä niin kovasti, mutta niin on. Ja enkeliopekoulutus tulossa, ja muutenkin kaikki on oikeastaan aika hyvin.
Hyvää täysikuuta.

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta