Ametistit särkee päätä

Sain viettää kivan päivän opettajakollegojen kanssa Tampereella. Käytiin katsomassa kivimuseon ametistionkaloita ja samalla pidettiin pieni hiljainen hetki, kevyt seremonian tapainen keskellä kiviä. Museo oli suurimman osan ajasta tyhjänä, mitä nyt muutama koululainen, yksi henkilökuntaan kuuluva ja aikuisempi pariskunta vaelteli paikalla. Olen jo tottunut tekemään henkisiä harjoituksia ihan missä tahansa vaikka olisi muitakin ihmisiä paikalla, mutta onhan se kivempi, kun saadaan olla omalla porukalla. Aina voi tosin vedellä enkelien ja/tai lohikäärmeiden avulla vähän reviiriä, jos alkaa yleisö ahdistaa.

Kivimuseossa on siis kiviä ja fossiileja. Hienoja ovat, ja vaikka kristallit ovat lepotilassa, jotain voi niiden energiasta tuntea, kun yrittää. Koskea ei saa, mutta jos laittaa käden auraan, se ei ole maallikoiden mielestä koskemista:).  Ainoastaan yhdessä nurkassa alkoi energiaa tuntua ihan kunnolla, ainakin minusta. Se oli se kaappi, missä oli ametisteja, sitriinejä (niitä keltaisia, ei aitoja) ja rutiilikvartseja, varmaan paljon muutakin. Sen kaapin edessä huomasin jo harovani kädellä kurkkuchakraa, missä monesti energiat alkavat minulla tuntua.

Sitten ametistionkaloiden keskellä humisi jo päässä ja energia tuntui muutenkin. Kun tehtiin meidän hiljentyminen, tuntui tosi oudolta, ja voimalliselta. En muista täsmälleen moista tunteneeni ikinä. Kolmannen silmän kohdalla energia tuntui eniten, ehkä sitä voisi kuvata että virkkuukoukulla kaiveltiin, tai juuriharjalla raaputettiin lyhyitä vetoja… Ihan kiva. Sen verran oli voimakas kokemus, etten pystynyt kovin kauaa siinä olemaan, mutta sain silti kaupanpäällisiksi hienon päänsäryn.

Se meistä, joka on jo Atlantiksella toiminut ametistien kanssa, ei ollut moksiskaan, olisi varmana viihtynyt paikalla vaikka kuinka kauan, mutta muille energia oli aika voimakas. Hienoa oli olla siellä, ja tulipa todistettua taas sekin, että lyhytkin aika voi olla tehokas. Jotain avattiin, jotain nousi muistoihin ja jotain vahvistettiin. Ametistit on mahtavia, voimallisia työkaluja ja ennen kaikkea tietoisia olentoja.

Sain samalla reissulla myös hommattua sugiliitin, jota olen halunnut jonkin aikaa. Ihan en ole varma miksi se piti hommata, mutta etsinyt moista olen. Ainakin se yhdistää arkkienkeli Mikaeliin, mutta vähän luulen, että kivellä on toinenkin tarkoitus minulle. Jota en siis vielä tiedä, mutta oletan että aukeaa jossain vaiheessa. Nyt olen kiveen yrittänyt tutustua kaiken muun ohessa, mutta muuta en vielä tiedä kuin että onpa voimallinen.

Missähän asennossa planeetat on taas olleet? Oli aika hupaisaa, kun viime viikolla samana päivänä kotiutuivat monet asiat eri ihmisiltä. Tuli takaisin lainassa olleita kirjoja, omille teilleen jäänyt orbikortti ja pari muutakin juttua. Kiitos asianosaisille, ja maailmankaikkeudelle, kun orkesteroitte kaiken tapahtuvaksi juuri samaan aikaan. Oli se aika hupaisaa:).

Muuten taitaa taivaankappaleet meitä pyöritellä ihan kivasti. 11.11 oli huikea päivä, ja Diana Cooper Foundationin kohta valmistuvien Atlantis-opettajien kanssa hiljennyttiin klo 11:11 ottamaan energiaa vastaan. Oli aikamoista. Tuo oli aivan selkeästi ovi uuteen, heille ketkä sen vastaanottavat. Ainahan meillä on mahdollisuus myös jumittaa vanhassa, kunnes siitä tulee niin hankalaa, ettei vaihtoehtoa ole.  Vaikka olen kyllä kuullut viime aikoina sellaisiakin tarinoita, että ei taida kaikki olla valmiita uuteen vielä sittenkään, kun asiat ovat niin hankalasti kuin suinkin voivat. Kuten olen sanonut monesti ennenkin, ihminen ei pelkää mitään niin kuin muutosta parempaan.

Olenkin miettinyt – puoliksi tosissani – oisko hyvä sellainen palvelu, missä luodaan ihmisille affirmaatio, jota he voivat aamulla toistaa 100 kertaa, ja illalla toiset sata. Se nimittäin alkaa muuttaa energiaa vääjäämättä, uskoopa lauseeseen tai ei. Jotenkin olen ajatellut, että kyllä ihmiset osaa sen ihan itse luoda, mutta nyt olen kyllä saanut niin paljon päinvastaisiakin todisteita että ehkä palvelulle ois käyttöä. Joten okei, luodaas muutama, vapaasti käytettäväksi. Toistetaan vähintään 100 kertaa päivässä.
  • Kaikki järjestyy parhaimmalla mahdollisella tavalla.
  • Enkelit auttavat minua ja otan avun helposti vastaan.
  • Elämäni on täynnä rakkautta.
  • Rakastan itseäni.
  • Rakastan kehoani ja ymmärrän sen viestit helposti.
Ai niin, 17.koulun vaiheita: uusia kursseja on ihan juuri tulossa. Vähän viivästyivät, kun lykkäävät ylhäältä koko ajan asioita, mitä ehdottomasti pitää ottaa mukaan. Mikä on tietysti hienoa, kuka niitä huonoja kursseja haluaisi tehdä tai opiskella. Kaikki enkelien "ehdottamat" asiat vaan vie aikaa, kun en ihan vielä ole sillä tasolla, että saisin videon luotua pelkällä ajatuksen voimalla. Mutta tulossa on, tulossa on...

Kommentit

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa