Nousee se

Ei tietysti ole mitään syytä olla ihmeissään, enkä oikeastaan olekaan. Mutta silti on aika hienoa minusta, että niin monella oli sama tunne itsenäisyyspäivän tienoissa. Jotain muuttuu, uusi aika alkaa ja energiassa noustaan nyt ylöspäin. On kiva myöskin se, että niin monet ovat talkoissa mukana, luomassa valoallasta Suomen ylle, meidän kaikkien hyväksi ja korkeimmaksi parhaaksi.

Oli aika huikea laitella sunnuntaina energiaa altaaseen ja Suomeen, kun aisti ne monet muutkin, jotka sitä tekivät. Varmaan monet tekevät tuota myös muulloin, kuten minäkin. Pyydän enkelit laulamaan Suomen yllä melkein joka ilta, lähettelen kosmisen rakkauden lohikäärmeitä eduskuntaan ja ministeriöihin, Kullanhopeista violettiliekkiä kunnalliseen päätöksentekoon ja mitä nyt ikinä keksin. Sillä tiedän, että joka ikinen rippunen auttaa, että matkamme uuteen kultaiseen aikaan sujuu parhaimmalla mahdollisella tavalla. On niin paljon merkkejä paremmasta – vaikka välillä tuntuu, että päättäjät saavat hommat sotkettua pieleen. Silti on hienoa, että asioista puhutaan ja niitä edistetään edes jotenkin. Muutos tulee, ja mitä enemmän valoa saadaan maahan, sitä helpommin.

Muutoksen sallimista
Katselin taas Tim Whildin haastattelua, jonka tein syyskuussa. Ja ei, sitä ei ole vielä julkisesti missään. Ehkä ois pitänyt, mutta kun meni niin pitkään ennen kuin ennätin laittaa tekstityksen, ajattelin että ootellaas nyt sitten ensi vuoteen, kun aletaan julistaa Timin toista tulemista Jkylään.

Tim puhuu siitä, miten muistoja annetaan need to know / tarpeellista tietää –periaatteella. Tim puhuu tietysti Kultaisesta Atlantiksesta ja Atlantiksesta yleensäkin, mutta sama pätee varmaan kaikkeen. Jos muistat jotain, siihen on syynsä. Voi hyvin olla, että ego pyörittää ja yrittää saada ahdistumaan hankalista asioista, mutta luultavammin asia nousee mieleen matkalla pois omasta energiasta. Jos joku on matkalla pois, ja sitä yrittää sulloa takaisin sängyn alle ja kaappien kätköihin, eihän se siellä pysy. Nousee vaan uudelleen, entistä ponnekkaammin, yrittäen päästä vapaaksi.

Olenkin sitä mieltä, että Kullanhopeinen violettiliekki tai Kosminen timanttiviolettiliekki ovat niitä työkaluja, jotka tuossa tehoavat. Asia liekkiin vaan, omin sanoin, omalla aikomuksella, ja alkaa hälvetä. Voihan se tupsahtaa taas uudelleen, mutta hälvenee kerta kerralta enemmän. Mikään pakko ei ole eikä edes tarkoitus alkaa uudelleen kärvistellä menneissä hankaluuksissa. Tehty, nähty, ja opittu, toivon mukaan. Nyt on uusi aika ja eri energia.

Omat hommat alkavat muuttua myös. Yhä enemmän – vihdoin!!! – alan tehdä omia juttuja ja vähentää Diana Cooper Foundationin osuutta. Ei se elämästä häviä, ja opekoulutuksia teen aina välillä (lue: koko tammikuun ainakin) ja principal openakin puuhaa riittää. Mutta kiitos sen, että meillä on nyt Suomessa kaksi pätevää ja loistavaa masteropea, voin siirtää huomiota vähän jo muuallekin. On se kuulkaas hienoa. Ei ole kauaa, kun olin eka ja ainoa masterope Suomessa ja Pohjoismaissa, ja nyt meitä on jo kolme. Valoa levitetään, ja kehitetään koulua edelleen. Diana tuumailee jotain uudistuksia, ja meikäläiset pääsee ilmeisesti niitä toteuttamaan. Koska me ollaan niin hyviä. Ja koska olen pitkään puhunut jo jutuista Susanin ja muiden kanssa. Eli oisko tuo niin, että valittaminen kannattaa aina…;)

17. koulu on liikahtanut taas eteenpäin sekin. Yksi uusi kurssi on valmiina, Arkkienkelit. Sitä oli tosi hauska tehdä, sillä asiaa tuntui yläkerralla olevan. Ilmeisesti jutuista syntyy jatko-osa jossain vaiheessa, sillä ei yhteen etäkurssiin voi määräänsä enempää laittaa, vaikka kuinka arkkienkeli Mikael olisi sitä mieltä.

Sain vihdoin aikaiseksi sen 17. koulun Facebook-ryhmänkin, joten onpa yksi uusi päivitettävä paikka taas. Sinne sitten laittelen vähän juttuja yläkerrasta, mitä on menossa ja muuta kivaa. Pari muutakin uutta juttua pyörii mielessä, ja nyt kun yritän ainakin tehdä enemmän omia hommia, voi kohta olla valmistakin. Toivottavasti ennen kuin tulee taas uutta. Kuten kaveri sanoi aamulla, minun tehtäväni on tuoda tänne uutta ja luoda asioita, ja sitten siirtyä eteenpäin. Seisova vesi samenee, sanottiin jo fengshui-konsulttikoulutuksessa. Tää vesi ainakin, ja varmaan moni muukin. Liikettä olla pitää, ainakin mielessä jos ulkona on liukasta.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi