Oispa hattu, josta pitää kiinni…, eli ei entiselleen nyt mikään jää


Olen katsellut ja valmistellut ensi vuoden juttuja, enkä tiedä olisinko innoissani vai huolissani. Ehkä molempia. Ihan mielettömiä energiapäiviä alkaa vyöryä heti 1. tammikuuta, ja siitä se sitten lähtee. 11-vuosi on hieno juttu, vaikka sitten kakkosen värähtelyssä, mutta kaikella on puolensa. Tämän vuoden puolet ovat huikeat mahdollisuudet ja hankaluus pitää päätä pensaassa.

Mitä lähemmäs uusi kultainen aika tulee, sitä hankalammaksi käy sulkea silmiään maailman muutokselta. Olen vähän sitä mieltä, että alkava vuosi tulee kärjistämään asioita, sillä kuten tavallista, eniten huutavat he, ketkä eniten pelkäävät. Kuulin joku aika sitten sellaisenkin sanonnan kuin Rasistit on rassukoita. Varmaan niin, mutta pelko vaikuttaa moneen muuhunkin asiaan.

Moni yrittää takertua entiseen kynsin hampain, ja kestää ihan mitä tahansa, ettei tarvitse muuttaa maailmankuvaansa. On kova paikka joutua myöntämään, että on tajunnut jotain ihan pieleen tai että on uskonut väärään asiaan vuosikymmeniä, ellei kauemminkin. Asioita ei voi kuitenkaan tajuta ennen kuin ne tajuaa, jutut loksahtaa kohdilleen kun energia on oikea, eikä hetkeäkään ennemmin. Syyllisyys ja itsen moittiminen vain pitävät jumissa entisessä. Ihanko oikeasti oma sielu vetää herneitä nenäänsä kun oot ollut niin hidas, tai enkelit repii hiuksiaan tai siipisulkiaan, kun kesti niin kauan? Ei tietenkään, kukaan muu ei meitä koskaan moiti kuin me itse, koska siihen ei ole mitään syytä.

En sitten millään osaa kirjoittaa lyhyesti sähköpostilistalaisille (enkä edes blogiin) vaikka kuinka yritän. Ensi vuonna sitten, ryhtiliike ja monia muitakin muutoksia alkaa tulla näkyviin heti tammikuussa. Nyt vielä lähti taas varsinainen epistola bittivirtaa maailmalle. On tosi ihana, että listalaisia on, ja tulee lisää. Kiitos kaikille, jotka seuraatte juttujani, on kiva saada aina palautetta ja tietää, että onnistun ainakin joskus olemaan avuksi ja opastuksesi. Tai ainakin viihdytykseksi…

Oman sielun näköinen elämä  - ihana uusi kurssi paremman elämän luomiseen
Olen tehnyt tavallista tiiviimmin töitä Neptunuksen kristallikallon, lohikäärmeiden ja arkkienkeli Gabrielin kanssa, ja kaiken muun ohella sain loistavan kurssi-idean. Monet tekevät uudenvuoden lupauksia, miettivät asioita joita pitäisi ja ehkä haluaisivat tai alkavat muuten kohentaa elämäänsä juuri tähän aikaan vuodesta. Hieno juttu, ilman muuta. Olen itse kuitenkin sitä mieltä, että oireita on turha hoitaa, jos syy on muualla. Esimerkiksi ruokavalion tai liikuntatapojen muutos on hieno asia, mutta tarve voi kertoa myös siitä, että kaipaa itse asiassa henkisempää elämää tai itsensä hyväksymistä tai muuta. 

Oman sielun näköinen elämä on kurssi, jossa aloitetaan siitä isommasta asiasta jota elämäänsä kaipaa, esimerkiksi rakkauden lisäämisestä tai runsauden tai tasapainon tuomisesta omaan elämään, ja sitten levitetään se kaikille elämänalueille.  Monesti yritämme yksittäisillä asioilla luoda isompaa muutosta, mutta lähtemällä liikkeelle näin päin, luomme itse elämäämme ja teemme muutoksesta helpompaa. Lohikäärmeet, yksisarviset, enkelit ja kristallit ovat tässä apuna. Olen kehitellyt lohikäärmeiden kanssa tosi hienoja harjoituksia, ja nauranut vääränä niiden lohkaisuille. Ihania ovat, ja olen aivan innoissani tästä. Varsinkin elementtiyhdistelmien lohikäärmeiden, kuten maa-ilmalohikäärme tai maa-vesilohikäärme, taidot ja apu ovat olleet itsellekin pieni yllätys. Kurssi kestää 3+3+2 viikkoa ja on kokonaan etänä, aloitus hurjan uuden energian vyöryssä 11111-päivänä, joka sattuu olemaan myös yksisarvisten päivä.  Avoinna kaikille, mutta 17. koulun jäsenille erikoishintaan:). Lisätietoja löytyy täältä >>

Mitäs ensi vuonna tehtäis
Olen antanut kertoa itselleni tulkintoja omasta astrologisesta auringonpaluukartastani. Kuten olen usein sanonut, en paljoa astrologiasta tajua, numerologiasta sitten sitäkin enemmän. Silti vähän häiritsee useimpien astrologisten tulkintojen 3D-maailma. Laskelmat voivat olla vaikka kuinka huippuja, ja uusia, kiinnostavia tapojakin monet tuntuvat käyttävän. Soisin silti jonkun suovan ajatuksen vähän korkeammille värähtelyillekin. Ei voi olla totta, että tulkinnoissa selitetään asioita samalla lailla kuin vuosikymmeniä, tai jopa vuosisatoja sitten. Ihan varmasti, tai luultavasti, planeetat kartalla tekevät juuri sitä mitä ennenkin, ja ne neliöt ja kolmiot ja muut kuviot, jotka näyttävät mielenkiintoisilta, toimivat ihan yhtä hyvin kuin ennenkin. Kun kuitenkin värähtely on noussut, en jaksa uskoa, että merkitys ei olisi myös muuttunut. Jokaisella planeetalla kun on myös korkeampi värähtely, osalla ylösnoussut aspekti ja osa jopa kokonaan ylösnoussut. Kai se jo nykyään jotain merkkaa?

Mietinkin siis sitä, että pitäisikö astrologiaa alkaa opiskelemaan seuraavaksi… Numerologia sujuu, samoin kiinalainen astrologia, sekä 9 Ki että Ba Zi, joten ehkä tuo länsimainenkin voisi olla aiheellinen. Tai sitten veda-astrologia, se on minusta mielenkiintoista. Pyhää geometriaa opiskellessani törmäsin muuten sellaisiinkin kuin jooga- ja tantranumerologia. On maailmassa monta ihmeellistä asiaa. Pyhä geometria varsinkin, kaikki verkot joita Maan poikki ja ympäri ja läpi menee, kaikki planeettojen tanssit toistensa ympäri, miten kaikki ihmisestä avaruuteen, öttiäisistä kaikkeen kasvavaan rakentuu tiettyjen periaatteiden mukaisesti.  On se hyvä ettei hämmästely lopu, eikä opiskelu:).

Ihanaista vuodenvaihdetta. Energiaa tiedossa...

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi