Suomi nousuun


Ehkä meidän hörhöjen pitäisi aloittaa kampanja Suomen nostamiseksi viidenteen ulottuvuuteen. Kaikki teemme sitä koko ajan, omaa energiaa muuttamalla ja värähtelyn nostolla muutamme automaattisesti kaiken ympärillämme. Suomessa lisäksi putsausapua tulee taivaalta: lumi, räntä, vesi… On se niin hyvä – toisaalta:). Tämä on itsellä niitä sitten-joskus-asioita, mutta ehkä olisi syytä aloittaa ryhtiliike ja tehdä säännöllistä valolähetystä Suomelle, maana, ja kaikille ja kaikella täällä. Omalla listalla on jatkuvasti koko planeetta, ja muutamia yksittäisiä juttuja sen päällä, mutta voishan tuota energiaa ja enkeleitä ja lohikäärmeitä kohdistaa myös tälle maalle. Ihan siksi, että Suomi on ainoa maa maailmassa, joka nousee viidenteen ulottuvuuteen maana. Muualle tulee yksittäisiä kohtia, kaupunkeja ja yhteisöjä. Kaipa mekin voitaisiin tehdä jotain asian edistämiseksi.

Jos moinen kiinnostaa, siitä voi tehdä tavan, ehkä jopa rituaalin, jolloin sen voima kasvaa entisestään. Rituaali syntyy siitä, että tekee suht samalla lailla aina asian. Vaikka istahtaa säännöllisesti suunnilleen samaan aikaan samalle paikalle, vaikka sohvannurkkaan, ja lähettää rakkauden enkelit tai kosmisen rakkauden lohikäärmeet täyttämään Suomen valolla. Tai arkkienkeli Samuelin tai Kwan Yinin vaaleanpunaiset rakkauden lohikäärmeet. Tai hyvän säväyksen voisi tehdä myös kullanhopeinen violettiliekki, jonka avulla ainakin itse osallistun kunnalliseen päätöksentekoon silloin tällöin. Muutama minuutti riittää tekemään ison muutoksen. Jos tätä tekee moni, energia voimistuu entisestään, sillä arkkienkeli Metatron kerää yhteen kaiken energian ja käyttää sen parhaimmalla mahdollisella tavalla Suomen ja kaikkien täällä olevien hyväksi, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Tiedän, että hän tekee niin, koska pyysin:).

Taitaa mennä itsenäisyyspäivä ihan kivasti suurimmaksi osaksi töitä tehden. No, tuohon on totuttu. Itsenäisyyttä se on sekin, ihan saan ite käyttää aikani niin kuin haluan. Tänäänhän piti olla se kahvitteluhetki klo 14. Ehkä taidan tuohon osallistua, osuu niin hyvään saumaan. Se on minusta ihan kivakin, suomalaiset juo kahvia kahdelta:). Vaikka ihan en ole tajunnut miksi sitä juhlimista on pitänyt suorittaa koko 99-vuosi, onhan se somaa, kun vihdoin täytetään 100, ja satavuotisjuhliminen loppuu. Olen sitä mieltä, että Suomen itsenäisyys on ollut yksi ehkä isokin tekijä planeetan värähtelyn nostossa. Kun katselee energiatasolla naapureita, niin ei millään puolella olla samalla viivalla meidän kanssa. On täällä tekemistä, totta kai, mutta vauhdissa ollaan. Se ei ehkä aina siltä näytä, mutta paljon on tapahtumassa, ja kaikki vie meitä parempaan. Hyvä me, ja hyvä Suomi.

Ja muuta
Olen pari kolme kertaa tehnyt saman jutun. Voinkin siis kohtalaisella kokemuksella sanoa, että jos on jotain uusia teknisiä vimpaimia tai koodausta tai teknisiä nettijuttuja, ehkä niiden paras tekoaika ei ole silloin, kun Merkurius perääntyy. En tiedä miksi se minuun vaikuttaa aina niin kovasti, mutta niin tekee, ja silloin tunnin työ vie koko päivän ja niin edelleen. Ihan kiva.

Videoiden kanssa on tullut tuskailtua ihan urakalla. Jos joku on tehnyt videoiden editointia, tietää miten hidasta se on muutenkin, ja kun vielä joku mättää, kaiken voi nostaa potenssiin jotain – ehkä 20. Ensin kaikki piti olla ok, sitten melkein tunnin mittaisessa videossa ei ollutkaan ääntä, sitten korjaustoimenpiteet meni pieleen, sitten se ääni löytyi kuitenkin, kun oli pari tunti ährätty. Juu, enkä ole idiootti, olisin huomannut sen kyllä, jos se olisi ollut paikallaan aluksi… No, onpa saatu rattoisasti aikaa menemään. Iloinen juttu on se, että sen sijaan, että hommat olisivat kaksi viikkoa myöhässä, ne ovat enää noin viikon. Tai ehkä paremminkin kolme, kun muutakin pitäisi tehdä.

17. koulun kanssa menee siis ihan kivasti, hommat liittyy osaksi siihen. Olen miettinyt, että kun saan sen FB-ryhmän nyt auki ihan kohta, kun vaan viitsin/ennätän sen tehdä, voisin pistää sinnekin yhden videon, jota olen miettinyt. Jutusta, joka ainakin minulle toimii tosi hyvin. Lohikäärmeet alkaa muuten olla aika kärsimättömiä kurssinsa kanssa. Pitäisi, pitäisi, joo joo. Mutta kun ois kiva tehdä jotain nopeampaa välillä. Isot kurssit vie tuhottomasti aikaa, kun en halua päivittämättä käyttää mitään entistä. Mikaelin kanssa on kyllä kanssa mielenkiintoista tehdä juttuja, mutta en tajua miten niistä saa kurssin, tai edes jonkunlaisen systeemin, joka auttaa ihmisiä. Ymmärrän asiat, ja tiedän miksi, mutta miten vääntää ne niin, että ne välittyvät konkreettiseksi tekemiseksi, kas siinä pulma. No, noita riittää. Pulmien runsautta on menossa.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi