Atlantiksen perintö


Oli mielenkiintoinen juttutuokio Lordi Voosloon kanssa. Näissä hommissa Diana Cooper Foundationin masteropena pääsee aina tekemään ja todistamaan todella huikeita juttuja, ja tänään oli vuorossa ylösnousseiden mestarien kanavointi. Halusin itse kysyä Lordi Voosloolta yhtä juttua, ja ystävälliset kurssilaiset sen sallivat.

Jutusta tuli ilmi monenmoista, yhtenä asiana se, että joskus kuvittelemme, että Atlantis oli jotain ihmeellistä. No juu, oli, ihan varmasti. Mutta olen aina (lue: hitaasti jossain vaiheessa) tajunnut sen, että ei se kultaiseen aikaan siirtyminen tapahdu yhtäkkiä, ei harmaat kerrostalot häviä silmänräpäyksessä ja tilalle ilmesty kauniita matalia fengshuin mukaan pykättyjä taloja, täynnä kristalleja ja kauneutta ja vettä joka puolella. Vaikka kuinka energiavärähtely nousee, niin kyllä meidän on silti tehtävä se ihan itse, kaupunkikuvan muuttaminen ja kauneuden ja sopusoinnun lisääminen asumiseen. Helpottuuhan se jossain vaiheessa, kun aletaan taas käyttää ilmentämistyökaluja, mutta ei sitä muutosta kukaan yhtäkkiä taio paikoilleen.

Sama juttu on taitojemme ja osaamisemme kanssa. Jotenkin sitä helposti ajattelee, että kun saa yhden jo Atlantiksella käyttämänsä taidon käyttöön, siinä fanfaarit soi ja enkelit läpsii kämmeniä yläpuolella. Tai… itse asiassa luulen, että juuri niin siinä käy. Mutta siinä värähtelyssä, jota emme vielä täällä tavoita. Siksi monet asiat, mitä teemme jo nyt, eivät tunnu meistä kovin ihmeellisiltä. On hienoa, kun ekaa kertaa onnistuu välittämään energiahoitoa, ohjelmoimaan kristallin tai tavoittamaan sen, mitä oma enkeli yrittää kertoa, ja vielä toinenkin kerta on melkoisen juhlallista. Sitten siitä tulee jos ei rutiinia, niin ainakin tuttua. Ja silti se kaikki ja moni muu on osaamistamme Atlantikselta, perintömme kultaiselta ajalta.

Oli aika hienoa kuitenkin, kun Voosloo sanoi, että matka on vasta alussa. Hyvä me, nyt jo tässä ja parempaa tulossa. Vähemmän hienoa oli se huomauttelu huonoista tavoistani. Mestarit on joskus aika suoria jutuissaan. Vaikka kyllä arkkienkelitkin osaa, ainakin minulle Mikael on kyllä rakastava ja ihana, mutta sanoo joskus tosi vahvasti jotain, samoin Gabriel ja Metatron. Joskus olen niin vastahankaan, että ihme etteivät sano vieläkin napakammin.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa voisi vaihtaa

Eikö joku muukin voisi joskus ymmärtää

Asioilla on puolia, eli idiootti voi olla muutakin