Onni on tarkkanäköiset ystävät ja työtoverit

Tai sitten ei, sillä joskus soisin heidän olevan hiukan sinisilmäisempiä tai vähemmän valaistuneita. Siis en ihan oikeesti, mutta niissä kohdin missä minun kaikki egokäyttäytymiset ja sisäisen lapsen jurnutus paistaa läpi. Olen pähkäillyt yhtä päätöstä, jonka luulin jo olevan selvä, mutta sitten maailmankaikkeus heitti kapuloita rattaisiin ja olen ollut todella harmissani miksi minä, miksei koskaan, ja onko pakko aina.

Kunnes sitten ystävä sanoi, että kysymys on tietysti siitä haluanko minä pelastaa maailman vai haluanko että maailma pelastuu. Kaksi eri asiaa, joista toinen saattaa - ihan vain saattaa… - perustua egoon. Ihan noin yksinkertainen juttu ei kuitenkaan ole, sillä siihen kietoutuu muita kysymyksiä, ja ne saavat ahdistuksen kohoamaan huippulukemiin pitkästä aikaa. Stressi on eri asia, sitäkin kyllä on, kiitos.

Ei auta, kaipa se on taas yläkerran puoleen käännyttävä. Tuntuu, että olen kysymässä koko ajan jotain, tai muuten valittamassa tai vääntämässä kättä jostain, mitä opastetaan ja mitä en usko. Joutuikohan ne vetämään pitkää tikkua kuka tulee minua opastamaan, ja se valittiin, joka hävisi?

Kurssit ovat kyllä antaneet aihetta suureen kiitokseen ja kiitollisuuteen. Olen niin mielissäni Suomen masteropettajista Diana Cooper Foundationissa, he ovat niin loistavia monessa asiassa ja on aina ilo kurssittaa ihmisiä, joiden energia on niin korkea. Niin, paitsi se että he näkevät kaiken, mikä ei ole aina kivaa, mutta koitetaan kestää. Serafinan opiston kanssa joskus mietin itsekin miksi tehdään juuri tuollainen juttu, ja mitähän tuostakin tulee, mutta aina se on sitten kuitenkin oikeaan osunut. On sekin kumma juttu, ehkä ne arkkienkelit, Metatron ja Gabriel sekä Serafina, jotka tässä ovat nyt pääasiassa, tietävät sittenkin mikä on parasta…

Oman sielun näköinen elämä on sekin alkanut ihan kivasti. Nauroin itselleni sen kanssa, koska tämä on niitä kursseja, joita käyn itsekin, enkä saanut edes työkirjaa täytettyä. Eihän sitä tietysti kaikkea vielä pitänytkään, mutta jotenkin sitä kuvitteli, että opena olisin tehnyt kaiken kuin vettä vaan. Ei se ole kuitenkaan minulle yhtään sen helpompaa. Mikä on tietysti oikein hyvä, jutulla on isompi merkitys kuin olisin uskonut omalla kohdallani.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa voisi vaihtaa

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Eikö joku muukin voisi joskus ymmärtää