Mitäs jos se ei toimikaan niin

Olen taas saanut lukuisan määrän kutsuja sähköpostiin ja Facebookiin kaikenlaisiin ilmaisiin tai vähintään hintansa arvoisiin kursseihin ja tapahtumiin, joista joka ikinen lupaa opettaa miten saat kaiken mitä haluat. Minä vaan mietin sitä, että jos se kerran toimii niin hyvin, niin miksi ihmeessä asiaa pitää jauhaa jatkuvasti, luulis että he, ketkä ovat tapahtumiin ja kursseille vuosia osallistuneet, olisivat jo saaneet elämänsä ihanaksi ja jakaisivat onnesta puhkuen metodia muillekin. Mutta tuntuu päinvastoin, että vuosi vuodelta tarjonta lisääntyy, ja milloin kelläkin on juuri se oikea ratkaisu.

Mutta ehkä se ei toimi niin. Ehkä kaikki metodit toimii vain opella? Tai vain joillain? Olen täällä itsekin kyllä hiki hatussa etsinyt oikoteitä pariin juttuun, mutta joutunut nöyrtymään asioiden kanssa. Ihan pitää tehdä itse koko valaistuminen, vaikka kuinka soisin että voisin sen ostaa tai että vähintäänkin ois joku niksi, mistä nykäisemällä homma nopeutuisi. En ole moista vielä löytänyt, mutta ihan heti, kun löydän, alan markkinoida sitä kaikille muille. Tai ehkä en, sillä ulkoa tuleva valaistuminen ei kyllä valaise yhtään ketään kuin korkeintaan seminaarin keston ajan.

Olen sitä mieltä, että edelleen monella menee puurot ja metsät sekaisin. Juu, ihan yhtä sekaisin kuin minun sananlaskut… Kyse ei ole siitä, osaatko manifestoida sen, mitä haluat. Ihan kiva juttu sinänsä. Mutta kun ne tavarat tai ihmissuhteet, jotka luot alemmissa värähtelyissä ei kuitenkaan ole se, mikä vie eteenpäin uuteen kultaiseen aikaan. Olemme päässeet tänne ihanalle planeetalle, missä on keho ja aistit, joilla kokea, tunteet, joilla tuntea ja totta kai elämästä olisi tarkoitus nauttia ihan täysillä, eikä sitten joskus. Mutta manifestointi tai edes selvänäkeminen tai intuition kehittäminen kun eivät ole kuitenkaan se juttu.

Ne ovat osia asiasta, joka on meille kaikille mahdollista heti, kun oma energia on kohdillaan. Vähän kuin autoa rassaisi, pistetään joku mahdottoman hieno hilavitkutin vanhaan 80-luvun Toyotaan, ja ootetaan, että se muuttuu kuin taikaiskusta – tuota mitä niitä on – Maseratiksi, tai ehkä Ferrariksi. Auto ei kuitenkaan muutu miksikään, uusi hieno osanen vain saa kaiken muun toimimaan vielä huonommin. Ihan sama tapahtuu, kun kehitämme vain yhtä osa-aluetta elämässämme.

Ei nyt kuitenkaan tarvitse lopettaa rakkauden, runsauden tai vaikka laskujen maksamisen helppouden etsimistä. Kaikkihan me haluamme elämän olevan ihanaa - niin paitsi useimmat meistä, jotka haluavat kärsiä ja kestää - joten ei ole mitään pahaa siinä, että opettelee taitoja saada haluamansa. Itse vain ajattelen niin, että samalla olisi ihan hyvä kehittää itseään muutenkin. Sillä kun oma värähtely nousee, kaikki mitä nyt pitää kursseilla opetella, tulee meille helposti ja luonnostaan. Intuitio toimii, selväaistit avautuvat itselle sopivalla tavalla, turvallisesti ja helposti, luomme elämäämme tietoisesti koko ajan ja elämme kaikin tavoin rakkaudessa, runsaudessa, terveydessä, onnellisina ja nauttien elämästä. Jos tuohon on joku oikotie, ostan heti. Vähän kyllä epäilen, ja taidankin mennä ihan kiltisti tekemään chakraharjoituksia ja juttelemaan lohikäärmeille, jotka ovat tuossa ympärillä jo pyörineet jonkun aikaa.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi