ET soitti kotiin, tai ainakin lohikäärmeille


Tim Whild tuli, oli ja nyt meni. Muutama päivä Suomessa ja Jkylässä, ja iso vaikutus melkoisen laajalle. Tehtiin muuten sitten Jyväskyläänkin portaali, taas yksi. Noita on tullut omien kurssilaisten kanssa tehtyä aika monta, mutta nyt vedettiin koko kaupunkiin, ja arkkienkeli Metatron vielä sinetöi sen pelkästään valon käyttöön. Valon kaupunkiin sopivasti, tietysti.

Ihan kovasti en päässyt Tim Whildin visualisaatioissa mukaan matkalle, koska piti tulkata. Aina välillä oli pausseja sen verran, että yritin kiriä energiaa kiinni, ja välillä se onnistuikin. Ekana päivänä kaikki oli ihan huippua, vaikka tuttua tietysti minulle. Timin kanssa energiat on kyllä sitten jotain muuta kuin ihan jokapäiväisen tuttua:). Parasta minusta oli se yhteys kotiin, tähtiportin kautta seurattiin piuhaa aina kotiin asti. Juu, en tiedä vieläkään kovin tarkkaan minne ja nimi ei edelleenkään käänny ihmisten kielelle, mutta koti on koti, ja yhteys toimii. Ihanaa ja vähän myös haikeaa.

Toisena päivänä minusta oli huippujuttu se Kultaisen Atlantiksen temppeleissä käynti. Kristallityöskentely on tietysti aina hienoa, ja oli hauska testailla uutta Timin tuomaa työkalua kärsivällisiin ja suvaitsevaisiin masteropeihin, jotka ovat tottuneet näihin Hei, sain idean… tai Mitäs jos kokeiltais…  -juttuihin. Mutta se temppelimatka oli aika hienoa, ja hyvä kun on nauhoitus, voin tehdä sen itsekseni myöhemmin uudelleen. No, olihan se aika noloa, että tulkki alkaa itkeä kesken kaiken, mutta minkäs teet. Olen vasta hiljattain tajunnut, että olen viettänyt melkoisesti aikaa Neptunuksen temppelissä yhdessä Neptunuksen mestareiden kanssa, joten kun Tim alkoi puhua siitä, kyyneleet ja energia purskahtivat välittömästi esille.

Eilen saatiin vielä lisää ihanuuksia Timin kanssa ennen hänen kentälle lähtöään. Tiedän, että toisaalta ihan normi juttu, mutta toisaalta aika hienoa, että sain vetää visualisaation Timille. Sekin oli kiva, että kun aloin selittää ennen visualisaatiota sitä tilaa Poseidonin temppelissä, jonne olisi tarkoitus mennä, Tim heti tunnisti paikan. Vaikka kuinka olet varma, että juttu on näin, ja muistan ja tunnistan ja tiedän, silti on hienoa saada vähän varmistusta joltain, joka on pidemmällä kuin itse näissä jutuissa.

Toivottavasti Timin kotimatka sujuu paremmin kuin tulomatka. Jääräpää – onkohan sillä suomalaiset sukujuuret – haluaa tehdä saman matkan vielä kerran, just in case, joten ilmeisesti syyskuussa taas Jkylässä ois Timin kurssi. Ja hän sanoi vielä, että olisi tosi hienoa jatkaa sen sunnuntain porukan kanssa kristallityöskentelyä, ja muutenkin mennä eteenpäin. Nytkin tuntuu, että sunnuntain Atlantis oli aika huikeaa, joten siitä eteenpäin voi olla aika mielenkiintoista.

Kiva että jäi vähän aikaa jutella Timin kanssa, ja kysellä tarkistuksia juttuihin, joita olen itsekseni ihmetellyt, numerokoodeista, Atlantiksen jutuista ja lohikäärmeistä. Lohikäärmeissä on sellaisia juttuja, joista en ole saanut selvyyttä, ja nyt kun Timin kanssa puhuin, toisaalta tuli selkeyttä, ja toisaalta entistä enemmän kysymyksiä. En ole saanut 17. koulun Lohikäärmekoulun II-osaa kuntoon ihmetellessäni asioita, ja nytkin pitää kyllä vähän pyöritellä ennen kuin voi kirjoittaa mitään. En voi enkä halua pitää kursseja, joissa tieto on vanhentunutta tai ei ole totta. Se tietysti on hankalaa, koska uutta tulee koko ajan…. III-osa Lohikäärmekoulusta on ihan helppo, koska galaktiset ja planeettojen lohikäärmeet on minusta niin helppoja tapauksia. Ehkä helppo ei ole oikea sana, mutta niitä tajuan hyvin. Tuo keskikasti vähän tuottaa hankaluuksia, mutta ehkä se tästä.

Kristallikurssia on pyydelty kovasti, mutta ihan totta hei, mitä siihen voi muuta laittaa kuin että ota kristalli käteen ja ala kommunikoida sen kanssa. Miten tuosta saa kurssin? No, ehkä jotain keksin kun sitäkin pyörittelen. Nyt sitten loppujärjestelyt kurssipaikan kanssa, miljoona viestiä odottaa vastausta, nauhoitusten editointia, että saa ne kurssilaisille, veroilmoitusaineisto myöhässä kirjanpitäjälle, Diana Cooperin uuden koulun manuaalien suunnittelua ja kirjoittamista, Atlantis-kirjaan edes yksi luku, Jennin ihanan Totuuden papitar -kirjan taitto ja pari muuta juttua lisää. Haluaisin vain istua rauhassa uusien ihanien kristallien kanssa ja käydä uudelleen siellä, minne Tim eilen näytti tien… Alkaa tää elämä taas haitata harrastuksia.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi