Simon intuitio

Ei Simo, Simon, Simolle, Simosta.., vaan Simon niin kuin Reeve. Jostain syystä intuitio hälyttää, kun Simon Reeven ohjelma olisi katsottavissa. Vähän on vielä ajoitus pielessä, tai en kiinnitä tarpeeksi huomiota, sillä meni noin viikko siitä, kun ohjelma telkassa oli, siihen kun tajusin. Onneksi on Areena. Yhtään en tiedä miksi minun tutka hälyttää Simonin takia, mutta tämä on jo toinen kerta, joten joku juttu siinä on.

Simon Reeve, jos ei joku tiedä, on nuori mies, tai nuorehko, miten vain, joka kulkee maailmalla tekemässä matkaohjelmia. Tykkään hänen ohjelmistaan, sillä Simon tutkii vähän myös hörhöjuttuja, ei paljon mutta pilkahduksia. Samoin hän ottaa kantaa planeetan puolesta ja nostaa esiin väärinkäytöksiä kuten vaikka isojen yhtiöiden tapoja riistää banaanien pienviljelijöitä. Vaikken tiedä miksi hälytys intuitiolta tuli, ihan kiva silti. Onpahan jotain katsottavaa telkasta.

Kevät ja kevätpäiväntasaus ja vähän tuntuu, että alan olla kyllästynyt suurin piirtein ihan kaikkeen ja joka ikiseen. Eikö me voitais vaan valaistua? Heti, tai viimeistään huomenna, kaikki? Ei jaksais aina heitä, ketkä edelleen kuvittelee 3D:n olevan todellisuutta. Juu, ja tiedetään, se kertoo vain omasta itsestä. Mutta silti. Valaistuisivat ja lakkaisivat kysymästä tyhmiä.

On nimittäin ihan hurjan vaikea vastata kysymyksiin, joihin ei ole enää olemassa 3D-vastausta. Yritä siinä sitten selittää asioita ihmiselle, joka ei tajua miten vastaus liittyy mihinkään. Olen myös lopen kyllästynyt niihin, joita muutos pelottaa niin, että mikä tahansa käy tekosyyksi, tai ainakin asioita pitää sekoittaa niin, ettei kohta kukaan näe selkeää polkua. Onneksi on nuo yläkerran kaverit, jotka kyllä jeesaa. Pitäisi vain muistaa aina pyytää apua.

Joten hei, arkkienkeli Metatron, Gabriel, Mikael ja oisko Jofiel myös, auttakaa, että tiedätte kyllä mikä sujuu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ja siinä samalla, jos mahdollista, voisin ottaa aikaa vähän lisää, eli kuule lordi Voosloo, saisko sitä Stonehengen portaalin energiaa tänne meille? Vaikka työhuoneen kohdalle, sellainen sivuportaali? Stonehenge on nimittäin ajan ja tilan portaali, ja siellä aika käyttäytyy eri tavalla. Ois vähän tarvetta.

Ja ettei nyt mene pelkäksi valitukseksi, kiitos tämän päivän huikeista visualisaatioista ja oivalluksista, ja kiitos näistä Kultaisen Atlantiksen kumppaneista. Tuttu jengi koossa taas.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa voisi vaihtaa

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Eikö joku muukin voisi joskus ymmärtää