Tuumaustaukoa tarjolla


Kun ei tiedä mistä alkais, ehkä on parempi ettei ala mitään. Puuhastelua parempi vaihtoehto voisi olla hetken hengähtäminen ja asioiden asettaminen tärkeysjärjestykseen, joten arkkienkeli Gabrielille olisi taas kysyntää. Mietinkin tuossa sitä, että arkkienkeli Mikael sanoi Tim Whildille, että voisit hei itsekin jotain, vaikka totta kai hänkin jeesaa, mutta mitäs jos kuitenkin koittaisit. Noin vapaasti suomennettuna ja kerrottuna. Ehkä Gabriel kohta alkaa mulle selittää, että mitäs jos koittaisit itsekin selvitä. Tai niin no, luulen, että minulla ja monella muulla ongelma on niin päin, että apuakin olisi, jos pyytäisi.

Turun upouudet kurssit olivat hienoja juttuja. Perusta on suht kohdillaan, Enkelit Oma kehitys –kurssin materiaaliin voisin ehkä lisätä pari harjoitusta. Itse asiassa taidan vähän vaihtaa myös järjestystä, mutta muuten hyvin alkoi uusi aika Diana Cooper Foundationissa. Turussa käynti pitkästä aikaa oli mielenkiintoista. Muistin taas miten hyvä vesi (lue: sarkasmia) siellä on. Se vaatii tottumusta. Vähän mietin sitä, että kun iho alkaa oireilla, niin onko paras ratkaisu juoda sitä samaa vettä… Mutta eipä paljon taida olla vaihtoehtoja, joten pitää lisätä siunailua ja vaikka raahata akaattilevy mukaan ensi kerralla.

Turku mainostaa itseään ravintolapääkaupungiksi, ja kyllä varmasti on ravintoloita joka lähtöön. Mutta ihan ei kyllä mun silmään sattunut, kun yritin vaan nopeasti napata jotain, että pääsen muihin hommiin. Viidessä vaihtoehdossa ei ollut kasvisruokaa ollenkaan tai vain yksi vaihtoehto, joka oli tosi kökkö, lihansyöjän ymmärrys rehuista. Onneksi löysin salaattibaari, jossa sitten sisäinen pupujussi oli onnellinen, ja kulhosta riitti vielä seuraavaksi päiväksikin.

On silti kiva päästä taas muutaman viikon jälkeen jatkamaan koulutuksia. Olen aina niin iloinen tulevista ja olevista enkeliopettajista ja muista meidän opeista. Tunnen olevani kovasti etuoikeutettu, kun saan näiden ihmisten kanssa tehdä töitä ja vähän opastaa eteenpäin. Kaikki koulutukset ovat aina isoja juttuja myös energiatasolla, ja kurssilaiset jatkavat energian kohottamista kukin omassa elämässään omalla tavallaan, joten vaikutus laajenee aina paljon kauemmas kuin ehkä päällisin puolin näyttää.

Joku viisas sanoi muuten noista planeettakuvioista – Saturnus rulettaa!!! – että erityisesti tällä viikolla ne vaikuttavat fyysiseen kehoon. Täällä päässä kuului syvä huokaus, kun ajattelin, että vieläkö enemmän… Vaikka voihan se taas olla, että kysy on normi-ihmisistä, ja meikäläisillä vaikutukset on tuntuneet jo aiemminkin, monethan tuntevat jo omassa elämässä ja kehossa kaiken, mitä universumissa tapahtuu. Muuten olen sitä mieltä, että tämä Saturnuksen perääntyminen jumittaa ja hidastaa juuri sen, minkä olisi syytä häipyä koko elämästä. Niin vain tajusin omaltakin kohdalta, että vieläkin on jotain, minkä kanssa tahkotaan, kun elämä ympärillä menee eteenpäin. Äh - eikö tää joskus voisi loppua...

Muutos on tulossa, ja menossa, se on selvä. Ja jos taas kerran sanoisin saman, mitä ennenkin: tämä vuosi on suurten muutosten vuosi, näkyvien ja isojen, ja maailma ei ole entisellään tämän vuoden jälkeen.

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta