Maatähden muutosta


Yksi hyvä juttu kaikessa opettamisessa ja manuaalien kirjoittamisessa on. Tai no, ehkä montakin hyvää juttua ja ilon aihetta, mutta yksi nyt ainakin. Ja se on se, että kun on eriteltävä ja selitettävä asiat niin, että muutkin tajuaa, oma ymmärrys aukeaa ihan uudella tavalla. Se on minusta itse asiassa aika hassua. Niin kuin nyt maatähtichakran kanssa. Ihan kuin en olisi ennen tiennyt mitä kaikkea se tekee ja miten, ja miten se kehittyy.

No, nyt sitten oivallus ja ymmärrys on astetta syvempi. Tieto on hyvä, mutta ymmärrys on ihan eri asia. Viisaudesta puhumattakaan. Sitä täällä ootellaan edelleen… Maatähtichakra on muuten mielenkiintoinen kapistus, ja vaikuttaa minun elämääni aika paljon tällä hetkellä. Nimittäin kun maatähti aktivoituu ja toimii viidennessä ulottuvuudessa, se alkaa ohjata ihmistä oikeaan paikkaansa Maassa. He, ketkä ovat sen löytäneet joko asuinpaikakseen tai joissa ovat matkustelleet, saavat oman sielunenergiansa tänne ihan eri tavalla kuin he – tai me – jotka emme vielä siihen pääse. Meille on tarjolla rauhattomuutta ja epämääräistä kaipuuta jonnekin.

Voihan se olla myös koti-ikävää, kuten kaikilla tähteläisillä, mutta tämä on vähän eri juttu. Itse katselen taas karttoja sillä silmällä, että jonnekin voisi muuttaa, mutta ihan en tiedä minne. Olen puhunut siitä jo vuosia, tiedän, mutta minkäs teet, ei se asia muutu, kun en muuta. Mikä on muuten aika hassua, vuosia yritin vaikka millä konstilla muuttaa, mutta sitten aina tapahtui jotain, eikä asia onnistunut. Oletettavasti siis täällä piti oleilla jonkun aikaa. Meillähän on näitä sopimuksia paikkojen ja jopa talojen kanssa.

Kaverin kanssa nosteltiin kortteja, ja keijut väläyttivät taas kerran esiin kortin, jossa luvattiin muuttoa. Yhteen aikaan se tuli minulle jatkuvasti, mutta nyt on aika kauan edellisestä kerrasta. Kuulkaas keijukaiset, kyllähän minä, mutta mun syyt ei ole muuttuneet mihinkään. Tai tarkemmin ajatellen vähän on, nytkähtäneet eteenpäin, ja voihan olla, että minä olen se, jonka ensin pitää lähteä. Eli antaas tulla ehdotuksia ja paikkoja, mietitään sitten.

Kun tämä oikea paikka löytyy, joka matkoilla tai asuinpaikkana, maatähti pystyy tuomaan valokoodeja planeetalle, koko planeetan ylösnousemusta varten. Ei siis ole ihan sama missä asuu ja elää ja vierailee. Oikea paikka tuo täyttymystä, iloa, tyytyväisyyttä, korkeaa energiaa ja yhteyttä sieluun ja vaikka mitä hienoa ihmiselle itselleen, ja auttaa planeettaa eteenpäin. Nyt ei enää puutu kuin se paikka – sitä ennen maatähti lähettää niitä rauhattomuuden nuolia koko ajan. Kiitos nyt siitäkin.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032