Niin muuttuu maailma(nkuva)


Osa ymmärryksestä tulee valitettavan hitaasti ja tuskallisesti, mutta kaipa sitten sitä vahvemmin. Olen kipuillut yhden asian kanssa jo muutaman vuoden, ja tehnyt päätöksiä suuntaan ja toiseen, mutta nyt näyttää, että viimeinen päätös on tehty. Toivon mukaan:).

Toiset oivallukset sitten ovat niin valtavia, että avaavat maailmankuvaa kerralla. Tällainen juttu tapahtui, kun löysin Lemurian lohikäärmeet ja tajusin Lemurian kristalleista ja koko Lemurian systeemistä jotain mitä en ennen tiennyt. Puhuin sitten yhdelle kaverille innoissani tästä, että jos näin, niin sehän tarkoittaa, että noin, ja siitä seuraa sitten yhtä sun toista. Kaveri on selvänäköinen ja hän nauroi katketakseen, ja sanoi että kun puhuin Lemurian lohikäärmeistä ja kristallikalloista, päästä lähti valosäteitä. Hän ei sitten kyllä tajunnut mitä se tarkoittaa, mutta minulle se valaisi taas yhden jutun.

Kruunuchakrassa on tuhat terälehteä. Niistä joka ikinen on yhteydessä johonkin energiaan, viisauteen, maailmankaikkeuden juttuun, jonka olemme ehkä jossain vaiheessa osanneet tai joka tulee osattavaksi ja omaksuttavaksi jossain vaiheessa. Lemurian oivallukset napsauttivat päälle niistä muutamia, koska valoyhteys universumiin oli niin näkyvä. Hyvä minä. Nyt kun vielä tietäisi mitä tällä tehdä.

Tai tiedän osan, ja se liittyy siihen Lohikäärmekoulun II-osaan, joka on kuukausia ollut ihan juuri valmis. Eihän se ole voinut olla valmis, kun osa infoa on puuttunut. Luulin, että ongelma oli arkkienkeli Mikaelin lohikäärmeiden kanssa (sori, Mikael…), mutta oikeasti ongelma oli Atlantiksen lohikäärmeet, joiden kanssa olisi pitänyt istahtaa alas juttelemaan, ja Lemurian lohikäärmeet, joita en tiennyt olevan olemassakaan. No, nyt selkisi, ja kurssi tehdään uusiksi.

On varmaan vähän ärsyttävää olla 17.koulussa, kun pitäisi tulla uusia kursseja eikä niitä tule, mutta en silti voi enkä halua laittaa sinne juttuja, jotka minusta eivät ole oikein. Josta johtuen taitaa muuten Enkelikoulu ja Arkkienkelit mennä uusiksi ihan pian. Olen niin innoissani tuosta Lemuria-jutusta, että tiedä vaikka saisin siitäkin aikaiseksi jotain. Miten voi olla ihminen niin hidas, ettei tajua päivänselviä asioita aiemmin?

Tiedetään, ymmärrys tulee, kun ihminen on valmis. Ja vitsi on tietysti siinä, että kun kerran jotain tajuaa, asia on päivänselvä, vaikka se hetkeä aikaisemmin oli kaikkea muuta. Ja sitten ihmettelee olenko hidas vai muuten tyhmä… Mutta vielä tuosta Lemuriasta…. ehkä siihen syksyllä alkavaan Atlantis-yliopistoon ympätään myös Lemurian juttuja. Tai sitten koulutussysteemi pitää nimetä uudelleen, sillä olen niin innoissani asiasta ja tiedän, että se on tärkeää muillekin.

Elämme todella mielenkiintoisia aikoja, kun alamme yhä enemmän saada käyttöön ja tietoon niitä asioita, joita ennen tiesimme, osasimme ja käytimme, mutta jotka jouduimme asettamaan syrjään mataliin energioihin laskeutuessamme.

Ai niin, Enkelivalmennus Rakkaus alkaa ihan kohta, ja arkkienkeli Samuelin kansa tehtiin joutessamme video asiaan liittyen. Jos et ole katsonut Facebookin kautta, löytyy Youtubesta.

Kommentit

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa