Tanssia lohikäärmeiden kanssa ja muuta kivaa


Opekoulutukset on aina ihania, ja niissä tapahtuu huikeita juttuja. Ilman muuta myös tavallisilla kursseilla, mutta opettajaksi kouluttautuvat eivät ole enää aloittelijoita ja heillä on jokaisella oma osaamisensa, ja lisäksi voin heiltä vaatia enemmän. Totta kai, mitäs läksivät opekoulutukseen:).

Nyt on Turussa tanssittu lohikäärmeiden kanssa ja käyty muuttamassa chakrat kristalliseksi. En muuten edes tiennyt että se on mahdollista sillä tavalla… Vallan hieno opekoulutuksen viikonloppu ja voimakkaita kokemuksia ja hyppäyksiä energioissa ylöspäin tapahtui taatusti kaikilla. Hyvä me.

Kyllä nuo yläkerran kaveritkin ovat olleet hereillä, sen verran mielenkiintoisia kuvioita bongailin taivaalta, ilmalohikäärmeitä ja enkelinsiipiä ja muuta näkyi ihan kivasti.

Naureskelin itsekseni sitäkin, että aivan klassinen merkki, kun kurssin jälkeen astuin sisälle Turun linja-autoasemalle, ja koko isosta hallista ja kaikesta tarjolla olevasta huomio kiinnittyi yhteen kuvaan.

Nyt sitten työtä vuorotta, sillä moni asia odottaa valmistumistaan ja kiiruusti. Ei yhtään viime tippaan jää tietosuojauudistuskaan, on se hyvä. Toisaalta ei siinä niin paljon työtä ole, kun ei ole alun perinkään mitään kummallisia tietoja kerännyt eikä luokitellut ihmisiä niiden mukaan. Ehkä nyt voisi alkaa. Hmm. Luokitteluperusteena värähtelytaajuus? Tai toimiiko enemmän enkelien, yksisarvisten, lohikäärmeiden, mestarien tai tähtiauttajien kanssa? Tai onko ottanut käyttöön 12 chakraa tietoisesti? Kuinkahan tuon saisi tietää, ois kyllä kätevää tietoa kurssien suunnittelussa. Tai sitten ei, tulee huomautus välittömästi. Hei siipiveikot, tiedän, että ette tajua sarkasmia mutta voisitteko vähitellen alkaa ymmärtää minun huumorintajua? Ja kuittaus välittömästi: sinun kanssasi riittää aina hymyiltävää. Just joo.

Kommentit

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa