Jos kaikki ois kuitenkin ihan hyvin


Joskus aina ihmettelen tätä elämää. Tai itse asiassa hyvin usein, joko kiitollisena tai miettien oliko hyvä idea. Mitä ympäriltä on kuulunut, on tuota oliko hyvä idea –ällistelyä ollut vähän enemmänkin liikkeellä. Kuinka monta vuotta me ollaan putsattu, ja putsattu, ja aina vaan yritetty selviytyä esiin pursuavista ihme energioista, jotka ei suinkaan ole kaikki omia? En edes muista. Alkaisko jo olla aika uskoa olevansa voiton puolella?

Kukaan ei edelleenkään tule sanomaan, että nyt riitti, nyt olet putsannut tarpeeksi ja tehnyt tarpeeksi ja nyt voit alkaa elää rauhassa korkeammissa energioissa. Ihan itse se(kin) pitää tehdä. Putsaus on hyvästä, ja sitä tulee riittämään, kunnes olemme sulautuneet Alkulähteeseen. Veikkaan, että aika monta elämää tai sielunkiertoa menee. Voisi siis olla ihan asiaa välillä olla sitä mieltä, että minä riitän, minä olen ihan hyvä, minun energia on juuri nyt just sitä, mitä pitääkin. Kyllä niitä puhdistettavia nousee esiin silti.

Varsinainen vitsi on tietysti siinä, että koska suurin osa kansasta ei tajua missä mennään, me nähdään koko ajan esimerkkejä siitä, että putsaus ois hyväksi, uskomukset ois hyvä päivittää ja voisi keskittyä siihen, mitä haluaa eikä aina kitistä. Siitä tulee helposti sellainen olo, automaattinen käsitys, että se on ainoa oikea elämäntapa. Eikä se kuitenkaan ole, vaan meidän, jotka näitä juttuja tajutaan, olisi korkea aika ymmärtää elää paremmin. Miten ne hitaammat raukkaparat muuten ymmärtäisi, että on olemassa myös vaihtoehtoa.

Okei, ehkä meni taas kärjistämisen puolelle, mutta vähän sattuneesta syystä kypsyttää se, että osa porukasta tekee puhdistamisesta ja muutosvuosista yhtä hitsin kärsimystä, kuten luostareissa ennen. Nyt on kuitenkin hiukka eri aika, eri värähtely ja toivon mukaan enempi ymmärrystä. Vai onko tää joku ihme alitajuinen pelko, että jos ilmaisee edes hiljaa itselleen, että minä olen aika hyvä tyyppi, ja pärjään kyllä tässä energioiden muutoksessa, ja elämäkin on ihan kivaa, tulee tulta ja tulikiveä taivaasta? Sitäkin on vieläkin liikkeellä.

Juu, kyllä energiat heittelee meitä kaikkia. Ihan varmasti, ja vielä pitkään. Ja kyllä, puhdistettavaa tosiaan riittää ihan kiitettävästi kaikilla. Ikuinen sipulinkuoriminen on leipälajimme. Nyt, kun tuntuu joka tuutista tulevan vielä infoa siitä mikä planeetta on mitenkin vinksallaan, ja osa tietäjistä pelottelee ihan urakalla verhoten sen henkisen opastuksen muotoon, on vielä vaikeampi elää omaa elämäänsä rauhassa. Onhan se kiinnostavaa, kyllä mullakin on pari planeettaa, jotka saa huokaisemaan joko taas, kun ne alkaa vetää vinksallaan pitkin taivaan kantta. Mutta silti olen sitä mieltä, että so what. Vaikka Merkurius heittäisi kärrynpyörää, mun on silti laitettava sähköpostit menemään, ja jos keskityn siihen, että kukaan ei ymmärrä, koska Merkurius jne, niin sitä saa mitä tilaa taas kerran.

Oisko siis syytä ihan kiitokseen ja rauhallisuuteen, jotta hyvin voisimme ja energiamme kohoaisi? Arkkienkeli Metatron ja Gabriel nalkuttavat ihan urakalla nykyään, enkä usko, että koskee pelkästään minua. Metatron sanoo koko ajan, että henkinen kurinalaisuus ois asiaa, eli tärkeimmät asiat ensin. Gabriel väittää, että energia hajoaa, ja että voisin keskittyä paremmin. Mitä edesauttaisi se kurinalaisuus, aika omalle hiljentymiselle ja luonnossa kävelylle.

No, alan kokoilla kamoja Turun keikkaa varten. Neljä päivää ihanien juuri valmistuvien enkeliopejen kanssa, jotka ovat urhoollisesti olleet koekaniineina Diana Cooper Foundationin muutoksessa. Tavaraa vaan on taas niin tuhottomasti, että pienellä laukulla ei taida pärjätä vieläkään. Varsinkin, kun haluan viedä mukanani pari ylläriä, kivoja juttuja, joita voidaan valmistumisen kunniaksi sitten tarkastella. Siitä tulee kivaa.

Ai niin, jos joku vähän etelempänä ajattelee, että tämä johtuu hänestä, voit huokaista helpotuksesta tai pettymyksestä. Ei johdu, vaikka viestisi vähän aihetta liippasivatkin. Tätä on liikkeellä aika paljon:)

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle