Merlinin luo


Jossain vaiheessa on aina annettava periksi. Ei ehdi ihan kaikkea, eikä muista läheskään kaikkea, eikä ainakaan tajua juuri mistään mitään. Olen tosi lahjakas ajan käytössä, jotenkin aina kuvittelen, että sitä on enemmän tai vähemmän, ja sitten se, miten se kuluu, jaksaa aina yllättää. Tai sitten se on värähtelytaajuuksien juttu. Korkeammissa värähtelyissä aikaa on, mutta kun sitten hermoilee ja kiukuttelee ja ahdistuu ja värähtely romahtaa, häviää aikakin. Ehkä niin, tai ehkä jotenkin muuten, mutta nyt on tehty kaikki mitä voin, ja loput sitten joskus

On aika kiva lähteä Glastonburyyn, Avaloniin, planeetan sydänchakran luo. Harvinaista hupia sekin, että lentokentältä haetaan ja kuskataan paikan päälle. Pääsen istumaan autoon, mikäs sen kivempaa:). Glastonbury on yksi lempipaikkojani, mutta en kyllä haluaisi asua siellä. Luultavasti. Saa sitten nähdä miten Exeter ja Tintagel iskee vähän myöhemmin viikolla. Siellä suunnalla kun kulkee yksi omista positiivista astrologisista linjauksistani, ihan siinä Rosalindin ja Timin välissä:).

Tiedossa mielenkiintoisia henkisiä keskusteluja, kuvien ja videoiden ottoa, kurssisuunnittelua, kokouksia, Dianan luentoja, myöhäisiä illallisia - Suomen aikaa keskiyöllä, ääh – sekä vähintään yksi kivikehä ja rauniolinna. Sekä Chalice Well ja pyhät lähteet, Tor ja kristallikaupat ja kirjakaupat ja kaikkea kivaa. Arkkienkeli Mikaelin ja Marian energialinjoilla liikutaan koko ajan. Mielenkiintoista sekin.

Odotan kovasti saavani vahvemman yhteyden Merliniin ja El Moryaan sekä kuningas Arthuriin ja pariin muuhunkin tyyppiin. Juu, ei tarvi mennä paikan päälle sitä varten, mutta on se silti aina kivaa. Arthur ja Merlin on minusta aina olleet läheisiä. Olen varmaan sanonut, että ei ole kovin kauaa kun näin tv-sarjassa Arthurin kuoleman ja itkin kaksi päivä, ihan aitoa surua. Pojat tietysti vähän kummasteli, että eikö äippä tiennyt, että Arthur on kuollut… No joo, tietysti, mutta se jotenkin nosti taas tunteet pintaan siltä ajalta. Saas nähdä miten käy nyt. Pitääkin mennä pakkaamaan vähän nenäliinoja mukaan.

Ai niin, jos joku ei ole nähnyt 17.koulun FB-ryhmää:Lohikäärmekoulu II on nyt valmiina, avattu ja varsin mielenkiintoinen onkin:).

Kommentit

Muita juttuja

Vauhdilla käyntiin

Asioilla on puolia, eli idioottimainen käytös voi olla muutakin

Enkä halua sitäkään eli matkailu avartaa