Muutos on hyvästä, muutos on hyvästä, muutos on hyvästä, muutos on hyvästä…


Ehkä vähitellen alan uskoa sen, kun tarpeeksi hoen… Onhan muutos hyvä juttu, tietysti. Kaikki kehittyy, ja muutos on tie siihen kehitykseen. Kun vielä tuntuis hyvältä, niin ois kaikki hyvin. Energiahyppäyksien ja työmyllerryksien kanssa välillä tuntuu, että on niin pihalla ettei tiedä mitä tekis. En ole ainoa, sen tiedän, mutta sori, ei se paljon lohduta.

Tuntuu, että kinaan arkkienkeli Gabrielinkin kanssa koko ajan. Pyydän selkeyttä, ja kun sitä hiukka tulee, valitan että ei noin, kun en tajua vastausta, en tajua mitä iloa siitäkään on, tai sitä miten se voisi johtaa parempaan. Luulis, että arkkienkelit olisi vähän pätevämpiä tehtäväänsä… Eihän millään voi olla, että täällä päässä oltais taas katvealueella.

Nämä energioiden vuodatukset maailmankaikkeudesta, putsauksien esiin nostamat tunteet ja sähläenergiat ei tule mihinkään häviämään seuraavien vuosien aikana. Jos haikailee mennyttä aikaa, kun tiesi miten elämä menee – no sori, se ei tule takaisin vielä vähään aikaan. Itse asiassa ei muuten ikinä, sillä kun tasaisempi energia alkaa olla vallalla, ollaan ihan eri maailmassa. Silti, oishan se somaa, jos joskus jotain tietäis.

Sen verran Gabrielin, Mikaelin ja Metatronin yhteisponnistelut ovat tuottaneet tulosta, että tiedän enkelivalmennuksien jatkuvan. Rakkausvalmennus oli toukokuussa, ja sitä on kyselty sen jälkeen jatkuvasti uudelleen alkavaksi, joten se starttaa vähän uudistettuna 15.7. Nyt teen sen niin, että voi aloittaa tuona päivänä tai sen jälkeen jonkun aikaa. Enkelivalmennukset ovat muutaman kuukauden tarjolla, joten aloitus myöhemmin omaan tahtiin onnistuu.

Toinen valmennus on Runsausvalmennus. Vähän yritin pyristellä sen kanssa, koska minusta nykyisin niin yleiset runsauskurssit on monesti vähän yhtä tyhjän kanssa. Tai mistä minä tiedän, kun en ole osallistunut, saanut vain sen kuvan. Toivon mukaan auttavat kovasti osallistujia luomaan pysyvää runsautta elämäänsä. Tämä minun enkelikoutsaus runsaudesta on enempi sitä lopeta se kitinä –osastoa. Ensin vähän hämmennetään uskomuksia, sitten korvataan ne paremmilla, jotta runsaudesta tulisi pysyviä oivalluksia ja värähtely nousisi tasolle, jossa se onnistuu. Aika paljon luvattu lyhyeltä kurssilta, mutta niin noi siipiveikot väitti:).

Kolmas enkelivalmennus on Sielunsuunnitelman mukaan eläminen. Siinä ei ole vielä edes aloituspäivää, kun olen vähän silmät ymmyrkäisinä itsekin sen kanssa. Tiedän miten, ja vähän siitä mitä, mutta ihan kaikkea ei ole vielä suvaittu ilmaista. Toivon mukaan ennen kuin kurssi alkaa… tai pakkohan se on, koska siitä taitaa tulla vähän eri tavalla rakentunut.

Enkelikoutsaukset löytyvät 17.kaupasta >>

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032