Kantaisko siivet

On se hullua. Kun miettii juttuja, mitä haluaisi, sellaista, mitä ei oikein edes voi yrittää luoda elämäänsä, koska se on niin iso asia, ja sitten se annetaan tarjottimella, tuleekin rimakauhu. Oikeastiko pitäisi nyt alkaa sen kanssa tekemisiin?

Olo heittelehtii paperipussi päähän ja sängyn alle ja tietysti hyppään kalliolta, siivet kantaa –olotilojen välillä. Onneksi sitten tuli taas puuhaa niin ettei tahdo päivät riittää, joten pystyisin helposti hautaamaan tuonkin asian muiden juttujen alle. En tiedä, jospa kuitenkin ehkä voisi olla mahdollista, että uskaltaudun.

Olen sitä mieltä, että tämän kesän jälkeen mikään ei ole entisensä. Olemme niin isojen energiamuutosten kanssa tehneet töitä koko kevään, ja homma vaan jatkuu, että voi olla mielenkiintoinen loppusyksy. Ensi vuodesta en osaa sanoa mitään, kun tuntuu, että energiamittarit ei yllä sinne asti, ero tähän vuoteen tulee olemaan niin iso.

Yhä enemmän kuulen samantapaisia juttuja ihmisiltä. Meitä sysitään nyt todella vahvasti kulkemaan omaa sieluntietä, sillä aika kulkee hurjaa vauhtia, ja uusi kultainen aika on kohta täällä. Joillain se on rajumpia ulkoa pakotettuja muutoksia, kun ei ole ottanut onkeensa pienempiä vihjeitä. Joillain se on vuosien unelmoinnin ilmentymistä todellisuuteen.

Kuusi planeettaa perääntyy, ja kolme pimennystä tulossa. Olen vahvasti sitä mieltä, että kiva juttu, elää pitää kuitenkin, eli tulkinnat ei aina auta, mutta se ei tarkoita etteikö kannattaisi havaita mitä omassa elämässä on menossa. Planeettojen perääntymiset tuo pintaan asioita, ja pimennykset samoin, joten voi olla mielenkiintoista energiaa tulossa.

Minusta on tosi hauskaa sekin, että uusikuu on nyt 13. päivä. Juu, on perjantai, ja vaikka mitä sanoo vanhat hokemat. Mutta 13 on mestaruuden luku, nyt juuri, tämän uudenkuun myötä, kaiken sen työn avulla, jota itse kukin olemme keväästä asti tehneet, on mahdollista suurempaan mestaruuteen kuin ennen. Yhä enemmän meidän pitää tehdä itse päätökset, ja saamme siihen apua, ei niin kuin ennen, jossa kyseltiin saisinko ja voisinko. No, ehkä ei ihan rähjäämään kannata enkeleille ruveta (eli älä tee niin kuin minä joskus…), mutta kannattaa muistaa, että tällä planeetalla on vain mestareita. Jokaisen sielu on vähintään 7. ulottuvuudessa, joten sielun polulla on jossain vaiheessa ylösnoussut mestari. Lisäksi planeetalla on vain vapaaehtoisia. Sekin unohtuu aina joskus.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle