Muuttaisko Tuusulaan vai vaihtaisko nimensä


Vai molemmat vai ei kumpaakaan, kas siinä pulma. Matkalla Turkuun pitämään enkeliopekoulutuksen viimeistä viikonloppua laskeskelin paikkakuntien energioita, jos vaikka löytyisi se paikka, jota voisin kodikseni kutsua.

Olen muuttanut tosi paljon lapsena ja jonkun verran aikuisenakin, ja valtaosa paikoista, joissa olen asunut on kuutosia. Hmm. Koti, rakkaus, perhe ja silleen. Jyväskylä ei, se on kuitenkin sitten 9, lasken sen jostain syystä aina väärin. Mietinkin sitä, että viihtyisinkö jossain, missä energia sopii elämänopetukseen. Tuusula ois ainoa, mitä keksin. Olen varmaan ainakin kerran tai kaksi käynyt siellä, joten sisäisellä kartalla se on pikkaisen häveyksissä vielä. Ehkä pitäisi tehdä kesälomareissu Tuusulaan. Nyt sitten ei puutu kuin auto. Ja se kesäloma.

Jostain syystä aloin selailla joku aika sitten Kotimaisten kielten keskuksen uusien sukunimien listaa. Siis niitä uusia, juuri keksittyjä, joita ei ole vielä kellään ja jotka tulevat mahdolliseksi ensi vuoden alusta muistaakseni. Oli siellä pari aika mielenkiintoista, ja mietinkin oisko aika vaihtaa nimensä. Ongelma onkin siinä, että silloin vaihtuu myös energia, ja kun olen miettinyt nimenvaihtoa puolihuolimattomasti parin ajatuksen verran, jo siinä huomaa energian muutoksen. Pitänee vähän tuumata.  Ois aika somaa olla vaikka Multisuo. Moninaisessa suossa kun aina välillä tuntee olevansa…

Tiedättekö, mitä tulee kun otetaan kolme koiraa ja yksi apina? Tietysti erittäin mukava enkeliopekoulutus, ja tukku uusia kivoja, osaavia ja innokkaita Diana Cooper Foundationin enkeliopettajia. Ehkä nuo BaZi-jutut meni vähän asian vierestä, mutta toisaalta meidän opet on kaikkien alojen asiantuntijoita, joten haitanneeko tuo kovasti. Aika hienoa oli kouluttaa upouusilla materiaaleilla ja uusilla systeemeillä. Sitten vain seuraavaa rakentamaan, eli kun tuli luvattua, Kohti vuotta 2032 –koulutus on mahdollista käydä nyt syksyllä, vaikkei opettajaksi haluaisi, ja vaikka haluaisikin.

Olen jo myös lyönyt lukkoon yhdelle paikkakunnalle (lue: Turku) Atlantis-yliopiston koulutuksen. Muitakin paikkoja voisi ehkä olla, ja muitakin tuon sateenvarjon alle kuuluvia koulutuksia. Alkaa olla vuodet ja kuukaudet aika lyhyitä, kun yrittää sovittaa kaikki yhden ihmisen aikatauluun.  Jostain syystä on vain kiireen tuntu, energioiden muutos on niin nopea, ettei voi yhden jutun kanssa ikuisuuksia hinkata. Joten menoksi taas:).

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle