Selvittiinpä siitäkin


Siis Leijonaportista (juu, vielä tulee energiaa…), pimennyksestä ja uudesta kuusta. Hengissä ollaan, ja itse asiassa paremmalla puolella kuin ennen Leijonaportin aukeamista apposelleen 8.8. Heti helpotti, kun energia lähti kunnolla virtaamaan, mutta sitä ennen oli aika tukkoista sekä energiatasolla että ihan fyysisesti.

Kuuleman mukaan monella muullakin. Tämä vuosi on ollut kyllä melkoista pyöritystä, ja kesä varsinkin. Koville on ottanut, vaikkei henkisistä asioista mitään tietäisi. Olenkin saanut taas lähimmäiset pyörittelemään silmiään toisilleen, kun he pähkäilevät miksi on niin kurja olo, ja vähän kuin olisi flunssa, ja sitä ja tätä, ja olen sitten vastannut miksi niin on. Ylösnousemusoireita, eipä muuta. Yhä enemmän ollaan tilanteissa, joissa ihmiset kolmannen ulottuvuuden ymmärryksellä kysyvät, ja siihen ei ole olemassa kuin viidennen ulottuvuuden vastaus. No sori, ei voi mitään. Ja vaikka se vastaus kuulostaisi kuinka hullulta, jollain tasolla ihminen sen ymmärtää kuitenkin. Lisäksi jos yrittää sorvata olematonta 3D-vastausta, sehän on sama kuin valehtelu. Mielellään ei minun auraani, kiitos.

Viime viikko piti kirjoitella kirjaa, jotta sen saisi ajoissa painoon, mutta niin vaan taas meni viikko rattoisasti vapaaehtoishommissa Dianan koulun kanssa. Puuhaa siinä systeemissä kyllä riittää, eikä tule vähenemään, veikkaan. Itse asiassa tajusin tänään taas yhden pienen ongelman poikasen, tai ehkä kysymyksen, jota ei ole ratkaistu, nyt kun mennään vauhdilla uuteen systeemiin. Edelläkävijän osa on ihana, sillä silloin voi kompastua ihan uusiin ongelmiin;).

On tosi hienoa, että uudet koulutussysteemit on otettu niin hyvin vastaan. Taas pääsen Turkuun aloittamaan Perusta-kurssin kanssa, ja sitten ihka ihana ja ihan kohta uudistettu vielä ihkumpi Kohti vuotta 2032, on kyllä hienoa.  Ja aivan intona hypin täällä myös Atlantis-yliopiston kanssa. Kun kirjoittelen viime juttuja uuteen Atlantis-kirjaan kanssakirjailijoiden Jennin ja Sarin kanssa, alkaa yhä enemmän nousta esiin asioita, joita voisi ja ehkä jopa pitäisi ottaa käyttöön jo nyt. Oli se vaan aikaa, ja on se vaan ihanaa, että kohta ollaan taas kultaisessa ajassa. Vuotta 2032 on sanottu rajapyykiksi, mutta ainakin Tim Whild on sanonut, että hänestä ei mene niin kauan, me ollaan niin hyvässä vauhdissa. Hyvä me, meiltähän tää käy:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032