Katselen junia kartalla


Ihan kirjaimellisesti, kaiken kiireen keskellä. Mietin eilen sitä, että mikä ihmeen jymähdys minuun ja läheisiin osui kertaheitolla. Kaikki on yhtenä hetkenä ihan hyvin, tavallisesti, kiirettä ja touhua ja arkea. Sitten alkaa tapahtua, ja nopeasti, ja kaikki olemme yhtäkkiä keskellä jonkinasteista testiä tai vihkimystä. Hupsista.

En tiedä onko tämä joku yleinen juttu, luultavasti ei. Ainakin kaikki astrologit sun muut vannovat, että nyt on hyvä aika, planeetat suotuisasti vinksallaan, ja perääntymiset päättyneet tai päättymässä. Juu, saahan sitä sanoa, mutta elämä ei aina mene ihan niin kuin pitäisi. Nyt sitten lähimmäisiä matkaa junissa ympäriinsä, ja minä katselen kartasta miten menee.

Olen ollut huomaavinani myös todella paljon vahvistuneita yhteyksiä muutamaan ihmiseen. On aika kamala herätä siihen, että herätyskello soi viiden kilometrin päässä, mutta niin on alkanut tapahtua. Tosin ei se niin kurjaa ole kuin silloin, kun yksi ihminen oli New Yorkissa, ja heräsin aina siihen, kun hän meni nukkumaan ja ajatteli minua. Ihan kiva. Ja toisaalta ihan oikeesti kiva:).

Mutta nyt tämä vahvistunut yhteys hiukka askarruttaa, koska en tiedä mistä oudot tuntemukset johtuvat. Oisko nuo omia vai kaverin, kas siinä pulma. En oikein tiedä mitä muuta tehdä kuin rämpiä päivän kerrallaan, lähetellä enkeleitä ja lohikäärmeitä joka ikiseen paikkaan, mihin keksin, ja tehdä ahkerasti chakraharjoituksia.

Viime yönä vielä mikä lie intialainen guru näytti, miten pystyy jäädyttämään lammikon, kun joku poika ajoi pyörällään heikoille jäille. Ihan kiva, tiedä vaikka ois tarvetta joskus. Samalla hän selitti minun tulevia tehtäviä, mutta en tietenkään muista yhtään mitään. Sen muistan, että unessa oli violetteja energiaolentoja, joita kuvittelin enkeleiksi, mutta kuuleman mukaan kyseessä oli joku veteen liittyvä energiaolento, ja lisäksi ne oli vielä kuulemma sähköisiä. Ihan kiva… Ymmärrän varmaan joku päivä. Kaiken.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032