Tunteita tulvimalla


Harmia, katumusta, epäuskoa, alistumista ja vähitellen muutama positiivinenkin ripaus – eli kiitos taas, enkelit, näillä mennään. Tämä soppa liittyy yhteen asiaan, jota yläkerran kaverit ovat kehotelleet ja viestitelleet jo melkoisen tovin. Eli tiedossa on ollut, ja siihen liittyy tuo tunteiden tulvahdus.

Se tuntuu oikeasti aika mielenkiintoiselta… Ensin saat aina silloin tällöin kehotuksia tehdä jotain, ja ajattelet, että joo, hyvä juttu, sitten joskus otan ihan asiakseni. Sitten kehotuksia alkaa tulla vähän tiuhempaan, ja taas mietit, että ihan juuri noin pitäiskin muuten tehdä, ihan kohta, sitten kun… Sitten tulee jo tönäisyjä, havahdut että hei, nythän mä oisin tarvinnut sitä mitä ne enkelit kehotti, mutta kun… Ja sitten löydät itsesi tilanteesta, johon olisit täysin valmis, jos olisit ottanut onkeesi kaikista kehotuksista, ajatuksista, havahtumisista… No juu, ei mennyt ihan niin.

Nyt sitten kaduttaa ja harmittaa, mikä on tietysti ihan älytöntä, madaltaa energiaa ja pitää jumissa. Tunteet on kuitenkin olemassa, ja vaikka kuinka yrittää antaa niiden tulla ja mennä, kestää hetken, ennen kuin koko vyyhti on kiertänyt minun kauttani. Tiedän, että nyt viimeistään pitää siis tarttua toimeen, ja tehdä mitä on opastettu, mutta ihan oikeesti, ei kai kukaan luule, että vieläkään niin kävisi:).

Kaveri sanoi tässä yksi kerta, että en luovuta, jos näen asiassa tms. pienimmänkin mahdollisuuden. Juu, niinpä, mielikuvitus ja kaikki kuudet aivot toimii ja löytää mahdollisuuksia vaikka mistä. Se tarkoittaa sitten kyllä myös sitä, että pystyn välttelemään mitä tahansa asiaa loputtoman kauan, koska löydän miljoona porsaanreikää mistä tahansa jutusta. Joskus mietinkin mitä ihmettä sielulla oli mielessä, kun tällainen kokonaisuus tänne lähetettiin…

Tim Whild tulee vähän yli viikon päästä Suomeen, aivan ihanaa ja mahtavaa. Tim sanoi juuri, että hyvin monet ovat nyt alkaneet muistaa entisiä elämiä ja havahtua taitoihin ja osaamiseen menneiltä ajoilta. Se on kyllä niin totta, olen itsekin tajunnut monta asiaa, jotka liittyvät Kultaiseen Atlantikseen, tai yleensä Atlantikseen. Esimerkiksi tajusin yksi päivä, että tapa toimia joissain jutuissa juontaa sieltä asti, ja siihen on syynsä. En tiedä auttaako se käytännössä mitään, mutta ainakin voin olla itselleni armollisempi, koska ymmärrän taustalla vaikuttavan syyn.

On aika huikeaa, että Kultaisen Atlantiksen tehtävät tavallaan tai ihan suoraan jatkuvat tässä elämässä. Eli kuten olen monesti miettinyt, kuka älypää keksi, että hei, tehdään kokeilu, jossa on mahtavia nousuja ja laskuja ja mikä kestää ikuisuuden… No, jokaisen meidän sielu oli siellä mukana päätöksenteossa, viimeistään siinä vaiheessa, kun vapaaehtoisia haettiin. Oliko hyvä idea…

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle