Tyhmyyttä ja tahdittomuutta, mutta nyt jo kultaista energiaa


Paljon muutakin, kivempaa ja ihanampaa, oli viikonlopun saldo, mutta myös noita. Ja normaaliin suomalaiseen tapaan taidan keskittyä valittamaan… Minulla on linja-autoyhtiöistä ranking-lista, silleen nurinpäin. Huonoin, vähän vähemmän huono ja niin edespäin. Se loppupään järjestys voi vähän vaihdella, mutta ne huonoimmat on kyllä avuttomia tapauksia… Ehkä se johtuu siitä, etten katsele telkasta suomalaisia viihdeohjelmia.

Jos katsoisin suomalaisia viihdeohjelmia, ehkä tajuaisin sen muka-huumorin, jolla omaa ammattitaidottomuutta ja yrityksen osaamattomuutta peitellään. Mutta ei mee ihan perille, sillä hommat voisi hoitaa myös oikein. Mikä ei tarkoita, että kaikkien pitää tehdä samalla lailla, mutta jonkinlainen pätevyys ois suotavaa. Tosin se juttu oli kyllä tosi hupaisa, kun linkkikuski ällisteli joka välissä, että me ollaan aikataulussa. No aika iso ihme se minustakin oli…

Tahdittomuus taas oli ihan omaa toimintaa. Olen liian suorapuheinen, tiedän, kun ajatukset keskittyy asiaan eikä toisten tunteiden tai reaktioiden pelkäämiseen tai edes huomioonottamiseen. Silti tajusin, tietysti vasta jälkeenpäin, että asiat voisi sanoa myös nätimmin. Kun sanoo ensin ei ja sitten perustelee, toiselle voi tulla tunne, että on henkilökohtaisesti torjuttu. Jos selittäisi ensin ja sanoisi sitten ei, olisi helpompi ymmärtää, että näin tää toimii, eikä kyse ole henkilöstä. No, ei ollut ainoa kerta, kun viikonlopun mittaan tajusin, että joskus olisi suotavaa selittää asioita eikä vain töksäyttää, että näin on. Mutta toisaalta, kaikella kai tarkoituksensa, ja ehkä joskus tarvitaan ravistelua.

Kultaista energiaa Kultaiselta Atlantikselta
Sitä on myös liikkeellä, sillä kirja Kultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaan on jossain kohti tulossa, ja jo tilattavissa kirjakaupoista ja myös omasta kaupasta. Kirjakasa kävi Jkylässä, mutta kuljetusliikkeen loistoratkaisu vei sen sitten taas mennessään, ja piti vähän metsästää. Tulossa takaisin on nyt, ja laitoin jo kauppaankin tilattavaksi.

Ihana kirja, vaikka itse sanon. Juttua Kultaiselta Atlantikselta, harjoituksia ja visualisaatioita, muistoja ja ehdotuksia, miten energiaa voi tuoda tähän päivään. Vaikka itse olen yksi kolmesta kirjoittajasta, välillä lukiessa energia tuntuu niin ihanalta kuin ei olisi omaa tekstiä ollenkaan. Sellaista se, Kultainen Atlantis ja temppelit, kristallit ja kristallikallot, lohikäärmeet ja enkelit ja ylipapit ja -papittaret, työkaverit aikojen takaa… Toisaalta hienoa, toisaalta haikea olo...

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032