Muutos tulee, valmis tai ei


Tim Whildin käynnin jälkimaininkeja täällä käydään vieläkin läpi. Siinä viikonlopun jälkeen, kun saimme Timin kanssa tehdä kivoja juttuja vain muutaman ihmisen kanssa, tapahtui ihmejuttuja, tai oikeastaan tajusin yhden energiasysteemin. Nyt sitten mietin oliko se oma, vai jonkun muun. Pahoin pelkään, että omista jutuista on kyse, ja jos ja kun niin on, pitäis vissiin tehdä jotain. Ei mitään negatiivista eikä sinänsä hankalaa, vaan enemmän tajuamista. Enkä tahdo, sillä se tietää muutoksia.

Olen kuunnellut ympäristöstä juttuja elämänmuutoksista, joihin ihmiset ovat havahtuneet. On tosi hienoa, että ihmiset alkavat ottaa vastuuta omasta elämästään eivätkä vain valita kovaa kohtaloa, tylsää työtä ja muita ns. ongelmia. Toisaalta on lähellä niitäkin, joiden keho antaa todella vahvoja varoituksia siitä, miten käy, jos ei työpaikka vaihdu, mutta ei mene perille. Eipä sille mitään voi tehdä, sillä pyytämättömät ja joskus pyydetytkin neuvot eivät merkkaa mitään. Oivallus on tultava sisältäpäin ennen kuin se vaikuttaa.

Ihan tuo kyllä taitaa koskea itseäkin. Valvoin puoli yötä, kirjaimellisesti, puolet muutenkin lyhyestä yöstä, kun tajusin kunnolla mitä kaikkea pitää saada aikaan parissa viikossa. Sehän on tosi tehokasta, sillä väsyneenä ei sitten saa mitään aikaan, ja ahdistaa entistä enemmän:).

Yksi iso juttu on 17. koulun uudistus. Se on nyt kohta ollut pystyssä vuoden, ja mukana on aika iso joukko ihania ihmisiä, josta kaikesta olen nöyrän kiitollinen. Toisaalta olen harmissani itselleni, kun ei mennyt ihan niin kuin piti, eli paljon on tekemättä mitä aluksi suunnittelin. Ja taas toisaalta ehkä se on hyväkin, sillä niin paljon energiat ovat muuttuneet vuoden aikana, että kuitenkin kaikki pitäisi uudistaa.

Haluan muokata tekniikkaa jonkun verran, ja ostin jo kalliin palikan sitä varten. Pikkaisen kirpaisi, kun sen käyttö kaataa koko koulun… Mutta periksi ei anneta, eli jossain vaiheessa alan sovitella sitä kuvioihin uudelleen. Tai sitten rakennan koko systeemin alusta lähtien uudestaan. Mikä muuten voisikin olla hyvä juttu, sillä samalla voisin muuttaa paria asiaa. Mutta päällimmäisenä ajatuksissa on Kultaisen Atlantiksen polkuun liittyvät kurssit. Temppelit ja enkelit ja joitakin ylipappeja ja –papittaria tulossa. Ihana on ollut tehdä näitä juttuja, ja oli kiva saada Timiltä vahvistusta, että olen tajunnut asioita oikein. Juu juu, itseen pitää luottaa ja niin edelleen, mutta silti on kiva jutella asioista jonkun kanssa, joka tietää mistä puhun.

Toinen iso juttu on mestarikoulutuksien alkaminen. Ensin numerologiasta, ja paloissa, jotta ihmiset voivat opiskella niin pitkälle kuin haluavat. Toinen juttu on sitten varmaan Atlantis-yliopistoon liittyvä, omanlainen systeemi, joka on vielä vähän auki. Paluu temppeleihin -kurssi on myös ajatuksissa ja työn alla, odotan sitä tosi kovasti. Tulee olemaan tosi mahtavaa työskennellä yhdessä ihmisten kanssa, jotka ovat valmiita ottamaan uusia, tai entisiä, taitoja käyttöönsä. Voi, siitä tulee tosi hienoa:).

Huomenna Turkuun, ja saa nähdä mitä siitäkin seuraa. Ilmeisesti ainakin menneiden elämien putsausta, liittyen majapaikkaan. Saa nähdä miten kestän sen, tai pitääkö lähteä etsimään muuta kattoa pään päälle. Kuule arkkienkeli Zadkiel, voisitko laittaa pataljoonan Violettiliekin enkeleitä ja lohikäärmeitä mukaan matkaan, kiitos.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi