Kursseja tulossa


Yllättävän paljon kerääntyy mukaan kamaa, kun lähtee kurssia pitämään. Omat kamat on asia sinänsä, mutta kristallit, kynttilät, alustat, kortit, manuaalit, musiikki, yhtä sun toista muuta sälää.. Eli taidan kuitenkin ottaa lentolaukun, vaikka luulin kerrankin pärjääväni isolla kassilla. Puolensa silläkin, jos ja kun pitää oman kodin ohessa tai ihan lähellä kursseja. Ei ole pitkä matka hakea sitä, mitä kulloinkin tarvitaan. Nyt pitää yrittää muistaa kaikki, ja mitä vetoa, joku jää.

Sitten kun vielä saisi päähänsä mitä kaikkea pitää muistaa ennen ensi viikonloppua ja Paluuta tulevaisuuteen, eikun temppeleihin. Kristalleja kaivelin äsken kaikille valmiiksi, ja löysin samalla paljon sellaisiakin kiviä, mistä ei ole mitään muistikuvaa. Ilmeisesti he ovat sitten nukkuneet, kun en ole havahtunut läsnäoloon. Nyt kyllä muistan, ja odotan koska päästään hommiin yhdessä.

Kristalleista tuli mieleen, että jatkuvasti kysytään kristallikurssia. Ehkä se on joku vinkki, että ois hyvä. Tai sitten se on sama kuin monen muunkin asian kanssa, tehty, nähty, ja eteenpäin, vaikka joku vasta nyt herää. En kyllä ole isommin pitänyt kristallikursseja, joten ehkä se menee enempi vinkin puolelle. Ongelma on siinä, kuten olen monelle sanonut, että en tajua miten siitä saa kurssin, kun kristallien kanssa työskentely on niin mahdottoman yksinkertaista. Pitää kai kysellä yläkerrasta, jos niillä on jotain mielessä.

Siitä olin aivan innoissani, kun löysin kirjan, jossa puhutaan kuusta ja säteistä. Säteet on parasta mitä planeetalta löytyy, heti Jack O’Neillin jälkeen, tai ehkä jopa melkein tasoissa, joten kun joku osaa selittää niiden yhteyden kuun kiertoon, olen heti innoissani. Ilmeisesti kirjailija osaa myös astrologiaa, joten ehkä se on sitten se seuraava opiskeltava asia. Hiljalleen olen sitä katsellut, ja olen periaatteessa sitä mieltä, että voisi olla hyvä, mutta vaatisi ehkä kurssin, ja kun ainakin ne suomalaiset opettajat, joita minä tiedän, eivät ole ehkä ihan kartalla missä värähtelyssä mennään… niin. Eikä minun englanti taivu ehkä astrologiseen sanastoon. Tai mistä sitäkään tietää, voihan ne käyttää samoja käsitteitä kuin tietokoneiden ja ohjelmistojen kanssa, ja sitten kyllä pärjää.

Mutta se kuu alkoi kiehtoa aikamoisen paljon, nimenomaan yhdistettynä muuhun hörhöyteen. Nyt, kun omat Atlantiksen aikaiset elämät on vähän enemmän alkaneet tulla esiin ja muistan jotain Kuun temppelistä, voisi olla kiinnostavaa opiskella aihetta. Kun tuota aikaakin on niin paljon ylimääräistä…

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle