Perääntymisiä


Olemme taas päässeet vaiheeseen, jossa ties kuinka moni planeetta perääntyy. Oisko kuusi? Vai joko joku kääntyi oikeinpäin? Joka tapauksessa pysähtymisen ja uudelleenarvioinnin aika on aika mielenkiintoinen. Varsinkin kun sitä pysähtymistä ei oikein voi suorittaa, koska kaikki tuntuu muuttuvan ja myllertyvän jatkuvasti. Pistetään tuohon päälle vielä pimennykset ja Schumannin resonanssin huikeat piikit, ja kas miten kiva soppa saadaan helposti aikaan.

Itse asiassa maailmankaikkeus ei tee kaikkeaan kiusatakseen meitä. Pimennykset eivät ole kamalia, vaikka ne auttavat näkemään omia juttujaan syvällisemmin. Planeettojen perääntymiset ovat lahjoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään asioita, joita olemme lykänneet piiloon. Juu, ei aina siltä tunnu varsinkin kun rakas Merkurius perääntyessään saa kaikki kommunikointiin liittyvät vempaimet sekoamaan ja muutenkin väärinymmärryksiä esiintyy. Eikä muuten se Schumannkaan (kuka sitten lieneekään…) keksinyt maan värähtelyn mittaustapoja tehdäkseen elämästämme kurjaa.

Mitään tuosta ei tarvitse tietää tietenkään. Senhän näkee jo omassa elämässä, ja tuntee. Olenkin sitä mieltä, että niin kiva kuin onkin tietää mitä on menossa, vielä tärkeämpää on elää sen kanssa. Välillä tuntuu, että aika menee siihen, kun lueskelee maailmankaikkeuden ihmeistä ja ihmisten ongelmista niiden kanssa. Niin, kuka käskee, tiedän, mutta se on jotenkin niin koukuttavaa. Ei tarvitse vaivautua elämään omaa elämäänsä, kun voi vain tarkkailla mitä muualla tapahtuu.

Mitä luulette, menikö elämä ennen muinoin Kultaisella Atlantiksella niin, että ensimmäiseksi aamulla tsekattiin kristallista tai kristallikallosta mikä planeetta tuo mitäkin energiaa, ja päiviteltiin miten se saakin kehon kolottamaan ja tuo unettomuutta ja läheisetkin käyttäytyy ihan oudosti? Ei oikein tunnu siltä. Totta kai planeetat oli tärkeitä, samoin kuu ja aurinko ja luonnon kiertokulku, mutta enemmän luonnollisena muutoksena, jonka aisti, ja johon sopeutui. Vähän kuin pistäisi enemmän vaatetta, kun on kylmä.

Ehkä olisi hyvä oppia aistimaan energiat heti aamusta. Yhdistämään itsensä maahan ja keskusaurinkoon ja sanoa hyvää huomenta enkeleille, ja pyytää heitä mukaansa koko päiväksi. Päivän mittaan ehkä voisi jopa tarkistaa omaa olotilaansa ihan itsestään, miltä tuntuu juuri nyt, kaikilla aisteilla ja tunteilla. En tiedä, ehkä. Tai sitten voin vain lukea somesta ja netistä miten taas joku planeetta pyörähti jonnekin ja miltä sen pitäisi tuntua. Harkitaan…

Kommentit

Muita juttuja

Uusi häämöttää, ja sitä luodaan nyt

Kahden kerroksen energiaa – ja vielä on matkaa mestariksi

Enkelit vastaavat aina