Kahden kerroksen energiaa – ja vielä on matkaa mestariksi


On aika ihmeellistä miten pelko voi vallata koko planeetan. Onhan sitä ollut, totta kai, tämä on ollut paljolti pelkoon ja pelkopohjaisiin energioihin, malleihin ja uskomuksiin nojaava planeetta jo pitkään. Luultavasti suurin osa pallosta siitä asti, kun se luotiin, vaikka osia on ollutkin korkeammassa värähtelyssä. Kuten nyt Lemuria, Petranium ja Kultainen Atlantis. Tai Egypti. Luin juuri juttua Egyptistä, ja pitääkin mietiskellä oisko se niin mitä väittävät, että siellä oltiin paljon korkeammassa värähtelyssä ja paljon pidempään kuin nykyään kuvitellaan. Luultavasti totta.

Joka tapauksessa pelkoa piisaa. Nykyisissä energioissa luomisvoimamme on moninkertaistunut, ja kun kaikki mahtavalla energiallaan keskittyvät huoleen, paniikkiin, ongelmiin tai kiukuttelemaan kuin pikkulapset, luodaan lisää pelkoa joka hetki. Elä siinä sitten korkeammissa värähtelyissä… Kuten juuri kavereille sanoin, selvätuntoisen voi olla hankalaa elää näinä aikoina, vaikka kuinka putsaa ja suojaa.

Huomasin sellaisenkin ihmeen, mitä ei ole aikoihin tapahtunut, että jäin jumiin ihan ihmeellisiin ajatuksiin. Luin jonkun jutun miten ihmiset ovat välinpitämättömiä ja kokoontuvat joukoiksi välittämättä siitä, tartuttaako ketään jne. Kirjoittaja oli hyvin paheksuva, ja syystä kyllä. Minustakin on tosi ikävä, että sisäisen lapsen mallit ja ego saavat ihmiset välttelemään omaa vastuutaan tai hakemaan huomiota. Mitä uutta siinäkään, mutta nyt se vain näkyy niin selkeästi.

Joka tapauksessa asia jäi harmittamaan. Mietin kaikenlaista, kuten että oisko tää virus jotenkin luonnonvalinta, että tyhmät ja itsekkäät kuolee pois kuleksimasta. No joo, luultavasti ei. Tai että he, ketkä hyväksyvät eläinten huonon kohtelun saavat tartunnan. Ei varmaan niinkään, vaikka oishan se aika radikaali ratkaisu. Yritin sitten hälvennellä ajatuksia, kun sentään tajusin, että ei ole ihan minun normaalia juttuani. Ei se oikein tahtonut ensin onnistua, ja ihmettelin itsekseni sitäkin, että miten se Jeesus onnistui… Aika hyvin pystyn katselemaan toisten vanhentuneita uskomuksia ja 3D-käytöstä normaalisti, mutta jotenkin jäin nyt jumiin kollektiiviseen energiaan, ja kaikki oli ihan hirveen kamalan epäoikeudenmukaista ja väärin. Ihmettelenkin sitä Jeesuksen kykyä antaa anteeksi kaiken maailman – tuota, sanotaanko vaikka että alemmassa värähtelyssä oleville. No, en todellakaan vertaa itseäni Jeesukseen, mutta huomasin vain, että aika reippaasti on vielä matkaa ylösnousseeksi mestariksi…

Kunnes sitten tajusin mikä on homman juju. Sen lisäksi, että meille on annettu mahdollisuus muuttaa yhteiskuntaa ja elää sydämen ohjaamaa elämää, saamme mahdollisuuden puhdistaa pois omia uskomuksia ja kipupisteitä. Ja mistä muualta ne tulisi ilmi kuin toisten ihmisten kautta… Maailmankaikkeuden lait pätevät, vaikka olisi mikä poikkeustila.

On eri asia huomata käytös, jonka toivoisi toisenlaiseksi kuin saada primitiivireaktio samasta asiasta. Jos kovasti kolahtaa, asia on myös itsessä jollain lailla. Ego reagoi kiukulla, älyttömällä käytöksellä, uhittelulla ja jauhamalla kostoajatuksia tms. Voimakkaat reaktiot kertovat kipupisteistä, joiden painelu saa aikaan automaattisen reaktion, tai nostavat esiin parantumattoman trauman menneisyydestä. Tietysti parannettavaksi, mutta eihän sitä aina heti tajua.

Resepti kaikkeen on sama vanha, puhdistusta ja rakkautta. Rakkaus ja suvaitsevaisuus itseä kohtaan hälventävät monia asioita, ja kun niitä vielä tietoisesti putsailee vaikka vanhalla kunnon Kullanhopeisella violettiliekillä, päästään kovasti eteenpäin koko planeetta ja kaikki sen päällä. Sillä, kuten nuo viisaammat sanovat, tämä on planeetan laajuinen vihkimys, vapautuminen pelosta. Kuka sitten rämpii läpi hitaammin ja hankalammin ja kuka nopsaan ja kevyesti, mutta läpi mennään kaikki. Kun jokainen teemme itsemme kanssa osamme, päästään kaikki pikaisemmin uuteen aikaan.

Huolimatta kaikesta mitä on menossa, samaan aikaan planeetalle tulee hurjan voimakkaita energioita ehkä enemmän ja voimakkaammin kuin koskaan. Meillä on todella paljon apua, vaikka tätä elämää ei kukaan voi puolestamme elää. Itse on kohdattava pelkonsa, löydettävä oma voimansa ja kohotettava energiansa, vaikka apua tulee. Inkarnaatiossa olevat ovat maajoukot, kuten monet sanovat. Me rämmitään täällä puskissa ja muut avittaa tuolta yläkerrasta.  Ja meiltähän tämä käy:).

Kommentit

Muita juttuja

Niin muuttuu maailma(nkuva)

Kun aika on....