Miten hyytelöidään aivokurkiainen?


Ihan on aiheellinen kysymys, eikä liity mitenkään liharuokaan (yök…). Juttu liittyy sekä Askelmia mestaruuteen 2 –kurssin loppupäivien manuaaliin että siihen, että tiedän juttuja, mutta en tajua miten ne käytännössä tehdään.

Kun Kultainen Atlantis oli ohi, ja hajaannuimme maailmaan, samalla tapahtui monia muita asioita. Monet korkeista energioista vedettiin pois, ne mitä vielä oli joitakin jäljellä. Korkeavärähteisimmät valonauttajat joutuivat lähtemään, koska eivät voineet madaltaa energioitaan sinne syvyyksiin, missä planeetta oli ja mihin se oli menossa. 12 chakrasta suljettiin 5, tai ehkä jopa kuusi, sillä ihmiskunta on toiminut jossain vaiheessa myös kuudella chakralla. En tiedä koskiko se atlantislaisia tai muita, mutta joka tapauksessa chakrat sulkeutuivat, ja niiden mukana monia lahjoja ja taitoja. DNA:n säikeitä suljettiin pois käytöstä, ja menetimme samalla kehojemme kykyjä. Lisäksi ihan itse vapaaehtoisesti loimme esteitä, jotka mahdollistivat meidän elää matalissa energioissa. Yksi niistä oli kurkkuchakraan asetettu kaulus, toinen oli silmissä oleva verho, joka oli vielä muuta kuin kolmannen silmän verhot. Ja kykymme pitää energioita helposti tasapainossa sekä kyky käyttää molempia aivopuoliskoja tasapainoisesti tulivat huomattavasti vaikeammaksi.

Askelmia mestaruuteen 2 –kurssilla käsitellään elämistä kehossa ja matkaa mestariksi, omaa varjoa, maailman peilausta, egoa, sisäistä lasta ja monenlaista muuta. Kurssin loppuvaiheissa ollaan aika isojen asioiden kanssa tekemisissä, kun aletaan tasapainottaa energiaa ja tapoja käyttää energiaa. Josta päästään aivokurkiaiseen. Tiedän, että sen rakenne tulee muuttumaan. Aivan kuten kehomme muuttuu, kun värähtely nousee, ja lopulta kehomme kristallisoituu. Meidän on tarkoitus käyttää kumpaakin aivopuoliskoa tehokkaasti, ja siinä aivokurkiaisen merkitys kasvaa. Sen rakenne muuttuu joustavammaksi – ei niin, että tarkkaan tietäisin mistä se nykyään koostuu, mutta minusta siitä tulee vähän kuin läpikuultavaa hyytelöä. Kun vielä tietäisin miten moinen temppu tehdään….

Voimme auttaa kehoamme muuttumaan huomioimalla kehon muuttuvat tarpeet ja elämäntavoilla. Kyllä se aivokurkiainenkin siis siitä, ihan automaattisesti. Ajattelin vain, että kun kurssilla otetaan harppauksia energioiden, oman kehon ja oman elämän tasapainoiseen toimintaan, voisimme jotenkin edistää kehitystä. On tietysti aina suositeltavaa edistyä omaan tahtiin, antaa kehityksen tapahtua luonnollisesti. Silloin se sujuu turvallisesti ja itselle sopivalla tavalla. Mutta ois se niin kivaa, jos keksisin tavan, jolla sitä edistymistä voisi harjoittaa. Metatronilta kun kysyy, sieltä tulee nopeasti vastakommentti: Miksi haluat tietää tämän? Sanopa siihen sitten, että kun olen utelias ja kärsimätön ja haluan tietää asioita…

Josta tuli mieleen: jos joku ei ole vielä huomannut, Luomistyöskentelyhaaste sekä sähköpostilla että Facebookissa on alkamassa kohta puoleen. Täällä on lisää infoa >>.

Kommentit

Muita juttuja

Niin muuttuu maailma(nkuva)

Kun aika on....

Kahden kerroksen energiaa – ja vielä on matkaa mestariksi