Montako hörhöä tarvitaan rakentamaan nettikauppa ja muuta mietintää


On todella ihanaa olla osa Luomistyöskentelyhaasteen ryhmää. Iso joukko ihmisiä, jotka tekevät töitä paremman huomisen puolesta kaikkia varten. Energia on todella korkea, ja tuloksia alkaa näkyä jo ihan käytännössä. Onnellinen olen moisesta, ja kovasti vaikuttunut.

En ihan tajunnut etukäteen miten paljon se vie aikaa. Tehtävät, videot, editointi, sähköpostit, ryhmän seuraaminen – vaikka ne ovat iloa kaikki, ja mielellään niitä teen, ja lisäksi ihan itse läksin (Metatron yllytti…), ennakointi ajan käytöstä ei ihan osunut kohdilleen. Iso osa päivistä menee ihan palvelutyöhön. Vaikka kyllä me muuten ollaan tehokkaitakin, on se vallan huikeaa, joten hyvin tulee aikaa käytettyä:).

Kärsimättömyys tahtoo silti vallata välillä mieltä ja ilmeisesti joitakin muitakin ihmisiä kyselyistä päätellen, kun kurssien valmistuminen venyy…  No nyt sentään jotain on tulossa valmiiksi juuri kohta. Vihdoinkin Muutoksessa kohti uutta kultaista aikaa on editointia vaille valmis. Meni vähän pitkäksi, kun alkoi tapahtua planeetalla, ja tuntui, että pitää vähän miettiä mitä itse asiassa kannattaa kurssilla käsitellä.

Isompi kokonaisuus oli kuitenkin Kristallityöskentelyn perusteet –kurssi. Se on valmis, ja jo kertaalleen koulutettukin. Sen siirtäminen etäkurssiksi oli kuitenkin vähän aikaa vievää. Siitäkin on nyt melkein selvitty, ja tehtäviä on kehitelty, jotta ihmiset voivat todistaa taitonsa kristallien kanssa ja saada aiheesta todistuksen. Ynnä tietysti voivat jatkaa kristallikoulutuksien parissa. Jospa vaikka Tim Whildin kanssa saatais se jatkokurssi värkättyä suhteellisen näinä aikoina. Nämä on siis Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksia, ja olen aika tyytyväinen, että yliopiston hommat edistyy. Myös englanniksi hiljalleen, mikä on kiva. Kristallikoulutus muuten on sitten mahdollista aloittaa 11.5.

Muitakin kurssituksia ja ideoita pyörii mielessä, siinä mielessä, että miten voisin olla avuksi tässä tilanteessa. Juuri juttelin yhden ihmisen kanssa, miten olisi käyttöä runsauskurssille. Mutta siinä vähän hiertää se, että kun se kuitenkin ainakin minun tekemänäni keskittyy pysyvään runsaustietoisuuteen ja ihmisen omaan vastuuseen energioista, en tiedä olisiko siitä apua, jos on akuutti ahdinko. Voisi lisätä ahdinkoa, jos ei luvata pikavoittoja ja miten juuri näin tekemällä saat välittömästi rahaa tai vähintäänkin menestyy… No joo, sori sarkasmi, mutta olen ollut huomaavinani joitakin noin muotoiltuja kurssiselostuksia, ja minusta ne on ihmisen hädänalaisen tilan hyväksikäyttöä, koska oikeasti kyse on energiasta. Tai mistä minä tiedän, voihan ne silti olla ihan asiaa.Sitä paitsi 17. koulussa on jo Arkkienkelien kurssi runsauteen, joten ehkäpä se riittää.

Olen saanut muutamalta taholta kuulla, että voisin olla avuksi nykyisessä tilanteessa kanssahörhöille omien teknisten ja visuaalisten taitojeni ansiosta, ja samalla voisin itsekin tienata pikkuisen. Juu, voisin. Mutta kun. Rakastan nettisivujen tekemistä, kaikkea koodista visualiseen ilmeeseen, palikoiden kanssa pähkäilyä (varsinkin kun onnistuu), ja nettikauppojen rakentamista. Voisin siis ilomielin ja innosta puhkuen olla avuksi heille, ketkä haluavat siirtää liiketoimintaa nettiin, varsinkin jos kyse on hörhöistä tai muusta mielenkiintoisesta.

En vaan kuitenkaan halua jäädä jumiin asiaan, eli kun hommat on tehty ja kaikki valmiina ja asiakas voi alkaa ihan itse toimia verkossa, en halua jäädä ikuisiksi ajoiksi tukihommiin. En jaksa niitä  ”kun minä olen niin huono tekniikan kanssa…” verukkeita, kun ihminen ei suostu opettelemaan tai lukemaan ohjeesta mistä painikkeesta painetaan. Nykyään nettikaupat on yksinkertaisia hoitaa, ja nettisivut on helppo päivittää, ja jos osaa edes jotenkin käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa tai puhelinta, osaa kyllä homman. Ja aina voi opetella, lukea ohjeita, niin kaikki muutkin tekee. No niin, sarkasmia taas kylläkseen, mutta aika moni heittäytyy täysin avuttomaksi näiden juttujen kanssa, ja siihen en halua jäädä jumiin. Eli jos ois joku, joka haluaa nettikaupan, ja on valmis ihan itse sen kanssa toimimaan muutaman kuukauden tuen jälkeen, ois kyllä toisaalta kiva. Kuten sanottu, rakastan niitä hommia. Liikaa aikaa Siriuksella vissiin…

Eli, jospa saisin aikaa tehdä töitä omien sivujen ja sen upouuden kaupan ja koulusivuston kanssa, joka on jo tekeillä. Kiitos, että aikaa on aina kaikkeen, mitä haluan tehdä. Siinäpä uusi voimalause seuraaviin viikkoihin.

Kommentit

Muita juttuja

Niin muuttuu maailma(nkuva)

Kun aika on....

Kahden kerroksen energiaa – ja vielä on matkaa mestariksi