Uusi häämöttää, ja sitä luodaan nyt


Tämä koko koronavirushässäkkä, sen esiin nostamat asiat ja toivon mukaan jokaisen kohentunut vastuunotto omasta elämästä ja luomistyöskentelystä on suuri mahdollisuus, ja myös pakottava muutoksen paikka.

Navigointiapua myräkän läpi tarjotaan monelta taholta, ja hyvä niin. Sitä tarvitaan. Mutta samalla alkaisi olla korkea aika luoda tulevaa jo uusilla keinoilla, ettemme palaa siihen samaan vanhaan, mistä lähdettiin. Luomme jokainen omaa elämäämme joka hetki, sehän jo tiedetään. Ja sekin on varmaan jo kaikilla tiedossa, että tekemällä kaiken kuten ennenkin saa samaa mitä ennenkin.

Ihan varmaan muutosta on tullut jokaisen elämään, ja siksi tämä onkin niin hieno juttu. Juu juu, on sairautta, lomautuksia, tulojen tippumista, huolta ja vaikka mitä, myös täällä ihan noita kaikkia, mutta minusta tämä on silti hieno juttu, sillä energiatasolla tapahtuu paljon ja mahdollisuus on vielä enempään.

Nyt, kun kaikki on muuttunut, on mahdollisuus muuttaa oikeita, konkreettisia asioita. Luin jonkun lehtijutun missä ennusteltiin, että kun kriisi on ohi, valitus alkaa vielä voimakkaammin, ja hallitus saa kuraa niskaansa kaikilta niiltä, jotka edes tähän asti ovat olleet hiljaa, koska jälkiviisaus on helppoa ja vielä kivempaa on etsiä syntipukkeja. Mietin vain sitä, että mikä pakko noin on käydä. Mikä pakko meidän on palata vanhaan? Mikä pakko on palata samaan tapaan hoitaa asioita, samaan tapaan kohdella muita ihmisiä, samaan tapaan elää? Ei mikään, ellemme itse sitä luo.

Kyselin arkkienkeli Metatronilta miten voisin auttaa, kun tuntuu, että pelko lamauttaa suuren osan myös valotyöntekijöistä, enkä tiedä miten saisin ihmiset havahtumaan siihen, että tästä seuraa jotain hyvää. Siinä saatiin sitten taas pieni kina aikaiseksi, eli suomeksi sanottuna minä kinasin ja Metatron oli oma tyyni itsensä, mutta kun aikani olin puhissut, pääsi vastauskin läpi. Eli nyt olisi hyvä aika aloittaa se FB-haaste, joka on joskus ollut mielessä, mutta jota en ole vielä syystä ja miljoonasta muusta tehnyt.

Sitäpä on nyt sitten tulossa, sekä FB että heille, ketkä eivät ole siellä. 21 päivää uuden luomista henkisen tien työkaluilla kaikkein korkeimmaksi parhaaksi kera arkkienkelien, mestarien, lohikäärmeiden ja yksisarvisten. Tekniikkapuolta pähkäilen, joten ilmoittautuminen aukeaa vasta ihan kohta. Aloitus luomistyöskentelyyn on kuitenkin takuuvarmasti 22.4.

Päivä on monesta syystä hyvä, Äiti Maan päivä, 22. päivä, kollektiivinen 48/3-päivä, ja minun kartalla 11. kuukauden 22. päivä, eli 33. Hyvää ja vielä parempaa energiaa ihan kaikille, joten silloin aloitetaan luomaan uutta, tuomaan korkeampaa värähtelyä ja maadoittamaan viidennen ulottuvuuden tapoja toimia.Yhdessä, Kultaisen Atlantiksen malliin.

Ilmoittautuminen tulee avoimeksi pikapuoliin omille sivuille.

Kommentit

Muita juttuja

Niin muuttuu maailma(nkuva)

Kun aika on....

Kahden kerroksen energiaa – ja vielä on matkaa mestariksi