Tim Whildin juttuja

Vapaasti suomennettuna Timin luvalla.
Englanniksi nämä löytyvät http://timwhild.com/category/blog/ sekä timwhild.com/category/activations/

Täydellisen vapautuksen (hävittäjä) decree
17.4.16
Meissä on niin paljon tulossa esiin tällä hetkellä, että ajattelin kirjoittaa dekreen valotyöntekijöille, jotka ovat käymässä läpi vaikeita irrottautumiskuvioita. Tämä dekree on suunniteltu vapauttamaan kaikesta karmasta ja menneiden elämien asioista, erityisesti ne, jotka liittyvät perheeseen ja esi-isien sukulinjaan.

Suosittelen lukemaan tämän kasvot itään auringon noustessa. Puhut universumille voimalla ja mestaruudella.

Rakkaudella ja siunauksin, Tim

Minä (nimi) Yhden lain alaisena kutsun Galaksienvälistä neuvostoa ja Karmaneuvostoa. Pyydän myös oppaideni, enkeleideni ja valon auttjien valaistunutta läsnäoloa.

Kaikki olennot, jotka ovat ylittäneet kaksinaisuuden, osallistukaa nyt, kiitos.
Käsken nyt kaikkien hyväksymisten, energioiden tai sopimusten, joita on tehty minun luvallani tai ilman kaikissa ulottuvuuksissa, paikoissa, maailmoissa, rinnakkaisissa universumeissa tai astraalitasoilla täydellistä lopettamista ja vapautumista.

Kutsun Kosmisen Jumalan tulen tuhoamaan kaikki sitovat energiat, jotka suodattuvat aika-avaruuden läpi tähän hetkeen.

Kutsun Kosmisen Jumalan tulen vapauttamaan sidokset, joita minuun on asettaneet karmallinen sukulinjani ja geneettinen perheeni, ovatpa he elossa tai kuolleet.

Käsken kaikkia olentoja, joita rajoittavat alemmat värähtelyt, lähtemään henkilökohtaisesta tilastani, kehoista ja energiakentistäni.

Kutsun Kosmista Jumalan tulta vapauttamaan minut kaikista rajoituksista, joita sieluni on ehkä minuun asettanut, sallien täten minun ilmentää ylösnousemukseni korkeimpaan valoon.

OLEN VAPAA
 (Toista kolme kertaa)

Niin kuin sisällä, niin ulkona
Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla.
Se on tehty.


Sirius C:n valon ankkuroiminen Avaloniin
24.1.16
Siriuksen tähdet sijaitsevat Canis Major –järjestelmässä, ja ovat pitkään kiehtoneet sekä muinaisia että nykypäivän tähtitieteilijöitä. Sirius A:n ja Sirius B:n yhdistetty valo kaksoistähtenä näkyy meidän paljaille silmillemme yhtenä kirkkaan valopisteenä. Henkisellä tasolla Sirius on mutkikas osa elämäämme ja ylösnousemustamme täällä maassa. Seitsemännen ulottuvuuden Oppimisen Salit ovat täällä ja ylösnousemuspolulla olevista sieluista valtaosa osallistuu siriuslaisiin yliopisto-opintoihin öisin valmistellen elämää maassa.

Lordi Kuthumilla ja Lordi Kumekalla on kummallakin korkea asema näissä yliopistoissa, he tarjoavat korkealle pyrkiville sieluille opinto-ohjelmia  oppimiseen ja kasvuun valaistuneilla sisätasoilla.
Tässä järjestelmässä on olemassa kolmas tähti, nimeltään Sirius C. Monet ovat tunnistaneet sen niin heikkona valonlähteenä, että kaikkein voimakkaimmat teleskooppimmekin epäonnistuvat sen olemassaolon tunnistamisessa, mutta se on todellakin siellä.

Tunsimme Sirius C:n Atlantiksella ja muinaisessa Egyptissä, tämän aavemaisen kappaleen valo tarjoaa kolmiyhteyden värähtelyyn, jota tämä tähtijärjestelmä tuottaa.

Kolmannessa ulottuvuudessa Sirius C:n valo voitiin käsittää, mutta ei ankkuroida, sillä se on pääosin yhdeksättä ulottuvuutta. Emme kuitenkaan ole enää kolmannessa ulottuvuudessa…

23.1.16 pieni, mutta asialle omistautunut ryhmä ankkuroi tämän valon Gaian matriisiin pysyvästi. Sirius C:n valo ja värähtely on yksi lopullisista jumalallisen feminiinisyyden energian puolista, joita tarvitaan maassa saattamaan loppuun viidennen ulottuvuuden energioiden tasapainotus. Fyysisellä tasolla Siriuksen järjestelmä on yhdistynyt suoraan viidennen ulottuvuuden sakraalichakraan, jota on kollektiivisesti parannettu tällä planeetalla 2012 Kosmisen hetken jälkeen.

Minkä tahansa lahjan annamme itsellemme, sen annamme myös toisille. Sakraalichakran kollektiivinen parantuminen on ollut erityisen näkyvää niillä jumalallisen feminiinisyyden sieluilla, jotka ovat valinneet kokea maskuliinisesti dominoivan egon epätasapainon. Tämä on energia, joka oli vastuussa kolmannen ulottuvuuden muodostumisesta sellaisena, kuin me sen tunnemme.

Todellisuudessa kaikki on jo parannettu ja yritämme yksinkertaisesti sitoa loppuja irrallisia langanpäitä. Kuitenkin kokemukset, joita meillä edelleen on tällä planeetalla, ovat hyvin todellisia. Sakraalichakran kollektiivinen paraneminen jatkuu, kunnes olemme ylösnousseet planeetanlaajuisesti, ja ilmentäneet tasapainoon korkeampiin chakroihimme.

Sirius C:n valoon yhdistyminen auttaa tätä prosessia suuresti. Se on nyt olennainen osa uutta 5D leylinjajärjestelmää ja sitä ylläpidetään Avalonin 7. ulottuvuuden kristallipyramidissa (fyysisesti Glastonbury Tor). Ankkuripiste on Serapis Beyn pyramidi Ontossa maassa ja valo jatkaa vahvistumistaan ja tulee kasvamaan tulevina kuukausina ja vuosina.

Haluaisin nöyrästi kiittää yksilöllistä ja voimakasta ryhmää, joka auttoi tässä työssä, ja erityisesti Siriuksen Korkeaa neuvostoa, Lordi Kuthumia, Lordi Kumekaa, Siriuksen enkeleitä, elementaaleja ja lukemattomia lohikäärmeitä, jotka liittyivät seuraamme.
Kiitos.

Kosminen timanttiviolettiliekki
29.4.14
Valotyöntekijöinä useimmat meistä ovat tietoisia Violettiliekistä.

Violettiliekki on yksi monista tarjolla olevista voimakkaista työkaluista, jotka auttavat meitä puhdistamaan tiheyttä ja hitaammin liikkuvia ’raskaita’ värähtelyjä, joita on olemassa yksinkertaisesti kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuudessa.

Se on paljon voimakkaampi ja monipuolisempi kuin monet sielut ymmärtävät, ja kun sitä sovelletaan oikeissa olosuhteissa, se voi aivan kirjaimellisesti muuntaa minkä tahansa vastaanottajan sen korkeampaan ilmaisuun.

Violettiliekki, yhdessä joidenkin muiden henkisten työkalujen kanssa, vedettiin pois palveluksesta Atlantiksen romahtaessa.

Sille myönnettiin erivapaus uudelleen aika äskettäin, kun ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus saavutti tarpeeksi korkean värähtelyn sen käyttämiseksi jälleen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.
Esimerkit sen käytöstä siirtyvät yksinkertaista henkistä hygieniasta, kuten auran ja energiakenttien puhtaana pitämisestä suoraan maailmanlaajuisille alueille lähettämiseen, missä on konflikteja ja raskasta karmaa.

Sitä voidaan käyttää tuomaan parannusta ihmissuhteisiin, ja se voidaan lähettää takaisin ajassa hälventämään menneiden elämien tilanteita, jotka tarvitsevat nyt parannusta. Todella hyvin hyödyllistä.

Arkkienkeli Zadkiel/Amethyst ja St.Germain tekivät yhteistyötä tuodakseen käyttöön tämän kauniin värähtelyn, ja edustavat sitä asemassaan jumalallisen suunnitelman palvelemisessa maassa.

Koska olemme nostaneet värähtelyämme maassa viime vuosikymmenten aikana tähän päivään mennessä, enemmän Violettiliekin osia on tuotu saataville.

Muistat ehkä sen sulautuneen Armon Hopeasäteeseen, ei niin kovin kauaa sitten, ja muodostaneen Hopeaviolettiliekin.

Sitten lisättiin myös Kultainen Viisauden säde, jolloin luotiin Kullanhopeinen violettiliekki.

Nämä ovat edelleen olemassa, mutta tämä on äärimmäisen laajeneva energia, ja nyt meillä on jopa vielä voimakkaampi versio saatavilla.

Kosminen timanttiviolettiliekki on nyt täysin saatavilla, ja nimi viittaa kauniin Kosmisen timantin värähtelyyn, johon siirrymme.

Visualisoi se kauniina nestemäisen timanttina, Violettiliekin hohtaen sen sisällä.

Tässä on yksi tapa monista kutsua Kosmista timanttiviolettiliekkiä.
MINÄ OLEN Kosminen timanttiviolettiliekki
MINÄ OLEN Armon liekki
MINÄ OLEN Ilon liekki
MINÄ OLEN Muuntamisen liekki
MINÄ OLEN Saint Germain
MINÄ OLEN Arkkienkeli Zadkiel
Kuin sisällä, niin ulkona
Kuin ylhäällä, niin alhaalla

Nauttikaa! Rakkaudella ja siunauksin, Tim.


Huna-rukous ylösnousemusoireita varten
1.4.14
Siirrymme läpi erittäin mielenkiintoisten aikojen nykyään. Kaikki muuttuu.
Laajennamme tietoisuuttamme fyysisellä/mentaalisella/tunteiden/henkisellä tasolal, yhdessä planetaarisen päivityksen kanssa, eikä tällaista hyppyä energioissa ole koskaan tehty missään.
Todellinen kiihdytys alkoi Kosmisena hetkeän 21.12.12, ja siitä lähtien kaikki alkoi muuttua energiatasolla.

Monet meistä henkisellä tiellä ovat tietoisesti nostaneet valotasoamme menneiden vuosikymmenten aikana, käyttäen meditointia, tehden epäitsekkäitä ja ystävällisiä tekoja tai soveltaen Korkeampien maailmojen antamia kanavoituja aktivointeja.
Yksi kysymys, jote minulta kysytään jatkuvasti, on 'Miksi tunnen itseni niin voimattomaksi, väsyneeksi, epätasapainossa olevaksi tai liiallisen tunteelliseksi?', ja vastaus on hyvin selvä.
Korkeampi itsemme on keskellä prosessia valmistellen fyysisiä kehojamme täyteen mittaansa, ja kaikki kehittyvät vauhdilla, joka on heille sopiva tässä hetkessä.

Toimimme täysin ohjauksen alla, eikä meille anneta koskaan enempää tai vähempää kuin se, minkä kanssa voimme selviytyä.
Tämä ei tarkoita sitä, että se tuntuisi aina loistavalta.

Fyysinen ylösnousemus, nykyinen tavoitteemme, vaatii neljän 'maallisen kehomme' kenttien sisältävän 80-85 % valomäärän.

Kun 80 % on saavutettu, 12 chakran järjestelmä on toiminnassa ja meidät luokitellaan eläviksi mestareiksi/Walking masters.

Tämän määrän saavuttamiseksi kaikki meissä oleva tiheys, monesti peräisin monista aiemmista elämistä, on vapautettava. Ja tämä on se, mitä on menossa nykyään. Tämän lisäksi Helioksen valo ja aktivointikoodit ja astrologiset sekä kuun linjaukset antavat sysäyksiä kaikelle todellisuudessamme olemassaolevalle sekä planeetalle, jonka päällä elämme.

Tämä, ystäväni, on hyvin yksinkertaistettu selitys miksi jotkut päivät tuntuvat kovalta työltä.

Mitä nopeammin tämä prosessi etenee, sitä nopeammin se tulee olemaan ohi.

Ei ole olemassa pehmeämpää vaihtoehtoa, eikä tätä voi välttää, ellei ole valinnut pysyä kolmannessa jatkaakseen oppimista.

On olemassa valtava määrä erilaisia tapoja auttamaan 'ylösnousemusoireissa' maadoittumaan, suojaamaan, nostamaan valomäärää yhä enemmän, ja kaikilla on omat mieltymyksensä ja lempitapansa.

Korkeammat maailmat ovat valmiina auttamaan millä tasolla tahansa missä tahansa, jota heiltä pyydetään, ja ovat rakastavan empaattisia kaikkia kohtaan tällä planeetalla.

Monet heistä ovat kokeneet elämää täällä itse fyysisessä kehossa, ja ymmärtävät, että elämä täällä voi olla koettelevaa kaikilla tasoilla.

Pitäen tämän mielessäni olen luonut Huna-rukouksen tuomaan harmoniaa, rauhaa ja parantavaa virtausta heille, jotka tuntevat olevansa poissa tasapainosta.

Huna-rukous on tiivistetty tapa käsitellä energiaa jotta saavutetaan haluttu tulos. Se poistaa väliportaan ilmentämisprosessista luomalla suoraan sen, mitä pyydetään, yksinkertaisella, ilman mielen kiinnittymistä, pyynnöllä Lähteelle.

Huna-rukous ylösnousemusoireita varten
Rakkaat arkkienkelit Metatron, Mikael ja Rafael
Minä (nimi), valon lapsi, pyydän välitöntä tasapainotusta valomääräni sisäänvirtaukselle täällä maassa.
Kutsun Panin lääketieteellisten joukkojen rakastavaa apua tuomaan tasapainoa ja harmoniaa neljän kehoni järjestelmälle.
Päästän irti kaikista pelkoon perustuvista reaktioistani Korkeimpaan Lähteeseen, ymmärtäen että muutos on tulossa ja että minua tuetaan joka askeleella.
Elän, hengitän ja laajennun iloisesti, jokaisen päivän jokaisena sekuntina
MINÄ OLEN tasapaino
MINÄ OLEN ykseys
MINÄ OLEN elävä rakkaus
MINÄ OLEN elävä mestari
MINÄ OLEN korkeampi itseni
Niin olkoon
(toista kolme kertaa)

Rakas korkeampi itseni ja Korkein Lähde, pyydän nyt säteilevän sydämeni keskustasta, että tämä pyyntö aktivoidaan välittömin seurauksin.
Seison tällä planeetalla säteilevän, loistavan terveenä.
(Hengitä rukous Lähteelle käyttäen aikomuksen voimaa)

Korkeimman Lähteen rakkaus ja valo, otan nyt vastaan siunaukseni.
Kiitos.

Kolminkertaisen liekin tasapainotus
13.9.13
Tämä on kutsu monadiolemuksellesi auttaa sinua kolminkertaisen liekin tasapainotusprosessissa.
  • Kutsu arkkienkeli Mikaelia ankkuroimaan Kosminen Sininen ilmentämisen ja voiman miekka.
  • Kutsu Jumalallinen äiti ankkuroimaan vasemmalle puolellesi vaaleanpunainen ja magenta Kosmisen rakkauden ruusu, joka tasapainottaa Kosmisen voiman, jota nyt pidät oikeassa kädessäsi.
  • Kutsu Melchizedekin ja arkkienkeli Jofielin kultaista valoa, joka ilmentää Kosmisen viisauden virran kruunuchakrasi kautta, ja muodostaa nyt Jumalallisen kolmion, ja Kolminkertaisen liekin täydellisen tasapainon.
Istu hiljaa viisi minuuttia antaen näiden energioiden tulla osaksi olemustasi.


Viidennen ulottuvuuden chakrojen päivittäminen
25.1.2015
Kosmisena hetkenä 21.12.2012 energiajärjestelmämme muuttui lopullisesti, valmistaen meitä lähestyvään ylösnousemukseen.

Ensimmäinen ilmaantuva asia oli valtava kasvu siinä, miten neljän kehon järjestelemämme voi kantaa valoa. Melkein välittömästi auramme, Merkaba-järjestelmämme laajeni suuresti, valmisteluna suuremman valomäärän vastaanottamiseksi.

Kosminen hetki oli erittäin henkilökohtainen kokemus jokaiselle sielulle, joka on keskittynyt henkisyyteen. Jotkut kokivat sen valtavan valaisevana, toiset huomasivat, että se aloitti yhden kaikkein haastavimmista valmistautumisajoista, joita heidän kehonsa oli koskaan kokenut.

Lyhyessä kolmen vuoden ajanjaksossa olemme hypänneet rajoittuneesta tilasta, joka on ollut vallalla Atlantiksen romahduksen jälkeen, edistyneeseen 4/5 ulottuvuuden energiakehoon.

Ainoa, mitä tarvitaan, on tämän todellisuuden integrointi tietoiseen itseemme.
Tämä on suurin askel. Ego, ’Kuka? Ai pieni minä’? -käsikirjoitus, joka on parhaillaan alituisesti käytössä elämässämme putoaa pois, kun tartumme voiman ja luovuuden voimakkaaseen kapasiteettiin, joka JOKAISELLA sielulla tällä planeetalla on.

Minä keskityn ylösnousemukseen. Meillä on kaikilla erilainen tehtävä täällä.

Minun tehtäväni on tuoda niin monta sielua kuin mahdollista tämän matkan läpi vuoteen 2032 mennessä. Tällöin asiat muuttuvat todella kiinnostaviksi, kun maaplaneetta on täydellisesti vakiinnuttanut korkeamman kristallimatriisin viidennessä ulottuvuudessa. Astumme uusiin saappaisiin, joita maan valo-olento Gaia meille valmistaa, jokaisena uutena aamuna, jolloin heräämme.

Vuodesta 2003 olen työskennellyt viidennen ulottuvuuden chakrapilarin kanssa. Tämä energiajärjestelmä on nyt täyttä todellisuutta jokaiselle täällä, 3 ulottuvuuden järjestelmä tultua tarpeettomaksi 21.6.2014.

He, ketkä ovat työskennelleet tämän aspektinsa kanssa ovat ehkä jo huomanneet joitain muutoksia tässä järjestelmässä.

Olemme vasta raapaisseet pintaa tämän järjestelmän kapasiteetista, ja jo nyt olen innoissani muutoksista, joita näen.

Viidennen ulottuvuuden chakrajärjestelmä käsittää seuraavaa

Tähtiportti, n. 45 cm pään päällä. Tähtiportti on kultainen. Se on malja, joka vastaanottaa kaiken sisään tulevan tähtivärähtelyn ja tiedon.

Sielutähti, n. 15 cm pään päällä. Se on magentan värinen, ja sisältää kaikkien henkisten lahjojemme aktiivisen suunnitelman. Tähän energiaverkostoon varastoitu tieto sisältää kaiken jokaisesta elämästä, jossa olemme olleet.

Kausaalichakra, juuri pään takana. Tämä kuunvalkoinen chakra on täydellinen yhteytemme enkelimaailmaan, 7. ulottuvuuteen ja korkeammalle.

Kruunuchakra. Tämä nestemäisen kultainen chakra vastaanottaa nyt tietoa, jonka korkeampi itsemme on prosessoinut, ja sitä syöttävät ylemmät korkeammat chakrat.

Kolmas silmä, smaragdikristallipallo on ilmentämisemme keskus. Se on myös vastaanottamisen keskus, jonka tuomme konkreettiseen todellisuuteen.

Kurkkuchakra. Tämä kirkkaan sininen on hyvin voimakas, tuoden ajatusmuotojen värähtelyn puhuttuun ilmaisuun.

Sydän, kirkkaan valkoinen… Kaikkein voimakkain energiakeskus aistivilla elämänmuodoilla.
Tämä on se piste, jossa puhtaaseen rakkauteen päästään ja sitä luodaan.

Solar plexus, kirkkaan kultainen. Viidennen ulottuvuuden solar plexus on kehon tuntosarvi, päästen kaikkeen ympäröivään värähtelyyn, ja analysoiden niitä mestaruuden havainnointitavalla.

Napa, kirkas oranssi. He, ketkä ovat tietoisia tästä chakrasta ja käyttävät sitä tietoisesti, tulevat nyt olemaan täysin tietoisia omasta yhteydestään kaikkiin elämänmuotoihin tällä planeetalla.

Sakraali, kirkkaan vaaleanpunainen. Tämä kaunis energiaverkosto on osoittautunut haastavimmaksi puhdistaa ja ottaa käyttöön. Se sisältää useimmat modernin elämämme haasteista, ja he, ketkä yhä työskentelevät taloudellisten/ihmissuhteiden ongelmien kanssa, puhdistavat vihkimyksiä, jotka tässä chakrassa ovat.

Juurichakra, kirkas platina… MINÄ OLEN olemuksen mestaruuden tunnistaminen täällä maaplaneetalla. Sanomattoman voimakas.

Maatähti, syvän harmaa, sekoitus maallisia jin/jang-energioita, jotka virtaavat kautta planeettamme, Syvän maadoittumisemme energiaverkosto.

Päivitykset
Kun korkeamman energian omaksuminen saavuttaa 79 % valomäärän, siirtyminen nopeutuu. Värit ja ominaisuudet, joita olen kuvaillut, ovat vain alkua kehojärjestelmän kapasiteetista. Ensimmäinen asia, jonka olen huomannut työskennellessäni muiden sielujen kanssa, liittyy sydämeen.

Sydämen laajeneminen
Sydämellä oli 33 terälehteä, jaettuna kolmen ylösnousemusosan avautumiseen, ja 33 terälehteä kukin edusti yhtä sydämen läksyä.

Omituista kyllä, mutta en ole huomannut mitään järjestystä näissä läksyissä. Sielu voi olla juuri läpäissyt helposti korkeamman sydämen vihkimykset, ja silti työskennellä alempien kanssa samalla kun on täydellisesti elävän mestarin polulla.

Sydämen energiaverkosto on laaja ja voimakas. Kun se on aktivoitu ja käytössä, se laajenee hartiasta toiseen fyysisessä kehossa, sallien rakkauden energian valtavan sisään- ja ulosvirtauksen.

Kolmas silmä/kruunu sulautuvat
Kun ne on aktivoitu, mestarin kruunuchakra ja kolmas silmä alkavat yhdistyä yhdeksi energiaverkostoksi. Tästä tulee sitten näiden kahden ylivertainen laajentuminen, ollen ympärykseltään n. 15 cm otsan edessä, ja kuvaamattoman voimakas ilmentämisen piste.

Kun käpyrauhanen aktivoituu, tämä chakra vakiintuu, ja tulee vielä voimakkaammaksi.

Siihen mennessä, kun maa on saavuttanut pysyvästi korkeamman matriisin, meidän odotetaan olevan saavuttanut mestaruuden oman elämämme luomisessa.

Esimerkiksi itse olen huomannut miten hienoksi viritetyksi ja voimakkaaksi ajatus/ilmentämisprosessi on tullut. Ja se jatkaa nopeutumistaan…

Sakraalichakran laajentuminen
Tämä energiaverkosto on osoittautunut todelliseksi haasteeksi monille sieluille.

3. ulottuvuuden yhteiskunta on perustunut rahaan ja alempien aspektien ihmissuhteisiin, jotka koko planetaarisen tietoisuuden on ollut puhdistettava vapauttaakseen tämän chakran virtaamaan jälleen.

Tämä on saavutettu lukemattomien sielujen uutteralla työllä, korvaten vanhan jumalallisella feminiinisyydellä/maskuliinisuudella, jotta uusi energia on valmiina saatavilla jokaiselle.

Yhdistynyt sydänpilari
Tämä on korkeampi ilmaisu 5. ulottuvuuden chakrapilarista.

Kun valo sielussa tulee kirkkaammaksi ja voimakkaammaksi, energiaverkostopisteet tulevat värittömiksi ja läpikuultavammaksi, hohtaen puhdasta valkoista ja timanttista energiaa.

Monet ovat huomanneet, että pilari yhdistyy käskystä, sallien puhtaan sydämen valon virrata syvästi kaikkeen fyysisen ja ei-fyysisen olemuksen puoliin.

Nämä ovat yksinkertaisesti havaintoja työskentelystäni tähän asti. Ja lisää on tulossa.
Rakkaudella
Tim/Thot

Mustien elementaalilohikäärmeiden tulo
18.10.2014
Jaamme ylösnousevan maailmamme monien kauniiden, työlleen omistautuneiden elementaaliolentojen kanssa.

Nämä tietoisen elämän muodot asuvat värähtelyrakenteessa, joka on korkeampi kuin omamme tällä hetkellä. Tämä tekee meidän taajuudestamme ja niiden taajuudesta todellisen kerroksen kaukana siitä, minkä me havaitsemme ’todellisuudeksi’.

Ylivoimaisesti lähinnä meitä ovat lohikäärme-elementaalit. Lohikäärmeet täyttävät parhaillaan neljännen ulottuvuuden ylätasoja ja viidettä ulottuvuutta, kuhisevana ja värikkäänä joukkona korkeavärähteistä toimintaa.

Nämä olennot ovat aina olleet kanssamme, edustaen neljää pääelementtiä, maata, ilmaa, tulta ja vettä. Pohjoinen, etelä, itä ja länsi ja niin edelleen, ja ovat tehneet niin Lemurian aamunkoitosta asti.

Lokakuussa viime vuonna, sopusoinnussa planetaarisen dynamiikan kanssa, Lemurian portaali Honolulussa aktivoitiin viidennen ulottuvuuden värähtelyssä.

Tuona päivänä lohikäärmekanta kasvoi vastaamaan vähintään ihmiselämiä täällä maassa.

Kuten kaiken kanssa tällä planeetalla, on aina olemassa korkeampi suunnitelma, ja nämä kauniit ja voimakkaat olennot liittyivät meihin erittäin hyvästä syystä.

Ne ovat työtovereitamme, kumppaneitamme ja parhaita ystäviämme.

Neljä elementtiä, jotka ovat edustettuina, työskentelevät lakkaamatta varmistaakseen, että energiavirta tällä planeetalla toimii puhtaalla ja hoivaavalla fyysisellä suunnitelmalla.

Vedet pidetään valaistuna korkeavärähteisellä valolla. Maata työstetään jatkuvasti mahdollistamaan korkeampien virtausten matkata ympäri uusia leylinjoja ja verkon pisteitä. Ilma kantaa ääntä hitaampia enkelimaailman sointujen värähtelyjä. Tulet pitävät tiheyden muuntamisen jatkuvan liikkeen optimaalisella tasolla.

Työ virtaa jatkuvasti, ja ne ovat yhtä olennainen osa tätä värähtelyn nousua kuin me olemme.

Ennen Kosmista hetkeä 2012, yhteisymmärryksessä Lemurian elementaalimestareiden kanssa, Ontto maa ja arkkienkeli Gabriel näkivät lohikäärmeiden ottavan jopa suuremman roolin.

Jo ylösnousseina olentoina valtava joukko tarjoutui palvelemaan tätä planeettaa omaksumalla tiheämmän energiamuodon. Tämä rakenne, joka värähtelee 4. ulottuvuudesa, on mahdollistanut lähikäärmeiden aivan kirjaimellisesti tulla meidän todellisuuteemme ja suoraan auttaa meitä jokapäiväisissä henkilökohtaisen ylösnousemuspolkumme kiemuroissa.

Olemme niille velkaa syvän kiitollisuutemme tämän vuoksi.

Kirjoittamalla tästä toivon nostavani tietoisuutta ystävistämme, ja hälventäväni kaikki illuusiot, joita kannetaan vanhan tietoisuuden todellisuudessamme.

Ensiksikin, lohikäärmeet ovat lohikäärmeitä.

Ne näyttävät täsmälleen siltä kuin kuvat, jotka ovat kanavoituneet kansantaruihin.

Ne hengittävät tulta, asuvat syvällä hiljaisissa paikoissa, eivätkä ne pidä häirityksi tulemisesta ollessaan kiireisiä tai nukkuessaan.

Niillä on monimutkainen ja yksilöllinen persoonallisuus, aivan kuten ihmisilläkin. Ne ovat syvästi rakastavia ja herkkiä kaikelle, mitä tällä planeetalla tapahtuu.

Ne rakastavat tulla huomioiduksi, ja tekevät mitä vain jokaiselle, jos pyyntö on lähetetty avoimesta ja rakastavasta sydämestä.

Ne ovat aivan epäilyksettä yhtä elintärkeitä ylösnousemusprosessille täällä kuin valon läsnäolo.
Ja ne haluavat monien sielujen kaikilla oppimisen ja tietoisuuden tasoilla tunnistavan niiden läsnäolon ja alkavan työskennellä niiden kanssa.

Ei ole olemassa käyttöohjetta tai tee näin tai älä tee näin ohjeita kun pyydämme näiden olentojen apua. Muista vain, että kiitollisuus, ja ole hyvä ja kiitos –sanat ovat arvostettuja kaikissa ulottuvuuksissa kaikissa universumin kolkissa.

Tietoisuuteni tuotiin aika äskettäin, ja asian vahvisti ystäväni Mark Avalon Skulss –yhteisöstä, että uusi lohikäärme-energia on nyt nousemassa Avalonin sydämestä.

Voimme nyt toivottaa tervetulleeksi mustan lohikäärmeen paluun maailmaan, jossa elämme.

Ne ovat nukkuneet Atlantiksen tuhosta lähtien, vartioiden porttia planetaariseen sydänchakraan, ja nyt ne ovat heräämässä jälleen.

Musta lohikäärme edustaa maan elementtiä. Kiertyneenä taidokkaasti viidennen ulottuvuuden sydänchakraan Avalonissa, värähtelyn nopea nousu on nyt antanut niille alkusysäyksen. Tämä aivan uskomaton tapahtuma on lisävahvistus sille ihmeelliselle edistymiselle jota me, ja planeettamme, olemme nyt tekemässä.

Musta lohikäärme, täydellisesti aktiivisena sisältää energian, värähtelyn ja tiedon levittää aivan uusi nestemäisen valon verkko uuden maan ympärille.

Ne ovat täällä nyt, ja odottavat meidän ottavan niihin yhteyttä.

Viimeiseksi huomautukseksi: kaikki lohikäärmeet rakastavat parantavaa energiaa.

Mihin tahansa elementtiin tunnetkaan vetoa, kutsu valoa, enkeleitä ja siunauksia auttamaan niitä niiden matkalla.

Nauti niistä, ne ovat täällä jäädäkseen.

Kuin sisällä, niin ulkona
Kuin ylhäällä, niin alhaalla
Rakkaudella Tim/Thot


Valotyöntekijät ja runsaus
13.4.2014
Täysin poiketen lähestyvistä kuuherkuista ja sitä seuraavasta suuresta kardinaalirististä, tässä on vähän enemmän asiaa minulta runsaudesta ja uudesta värähtelystämme.
 

Viime lokakuussa nähtyäni ympärilläni olevien kamppailevan tulovirtansa kanssa, loin Huna-rukouksen runsautta varten.
 

Runsaus ilmenee fyysisesti monin tavoin. Se voi tulla, muuttona, materiaalisena omaisuutena, hyvin ansaittuna lomana, uutena kulkuneuvona tai minä tahansa, jota tarvitaan helppoon selviytymiseen jokapäiväisen elämän realiteettien parissa.
 

Kaiken edellä olevan hankkimiseksi on oltava rahaa, ja kolmannessa ulottuvuudessa tämä on käännetty ympäri ja levitetty energeettisesti korruptoituneena järjestelmänä, valheellisen vallan alkuun panemana.
 

Kuten useimmat, jotka tätä lukevat, tietävät, tasapainotus, jota korjaukseen on tarvittu, on nyt hyvin lähellä valmistumista. Lopputulos, kun tämä prosessi on tapahtunut, tulee olemaan täydellisesti erilainen verrattuna siihen Maahan, jota täällä asuvat ja oppivat ovat suvainneet ja hyväksyneet.
Kaikille tulee olemaan riittävästi. Ei rajoituksia, ei epäreiluutta, ei ahneutta, ainoastaan yhteisyyttä ja rakkautta. Se on tulossa, älä epäile.
 

Monet sielut, jotka ovat tulossa tämän vaiheen päätöksen, ja elävät uudessa viidennen ulottuvuuden energian virrassa, ovat kirjaimellisesti jumissa kolmen maailman välillä: kolmannen ulottuvuuden haihtuva todellisuuden, lyhyen neljännen ulottuvuuden täyteluomuksen, ja hyvin nopeasti ilmaantuvan innokkaasti odotetun viidennen ulottuvuuden syntymisen.
 

Raha/selviytyminen, kuten olen aiemmin kirjoittanut, on erittäin hyvä tapa runnoa taloudellisia testejä ja vihkimyksiä lyhyelle aikavälille. Nämä testit sisältyvät kaikkien ihmisten juuri- ja sakraalichakroihin, ja jollain tasolla, jossain vaiheessa tätä inkarnaatiota tai aikaisempaa, meitä kaikkia testataan tässä.
 

Juuri nyt testataan monia.
 

Kolmas ulottuvuus alkaa sulkeutua, haihtuva energia syö omaa häntäänsä selviytyäkseen, ja testit ovat yksilön kyvyssä luoda uutta, työkaluilla ja voimalla tehdä niin, jotka ovat joka ikisellä sielulla tällä planeetalla.
 

Raha on tänä päivänä minun keskittymiseni pääkohde. Olen itse ihmetellyt viime aikoina miksi, kun pitää yllä viidennen ulottuuden värähtelyä, on niin vaikea luoda itselleni kaikkea, mitä tarvitsen.
Hyvin yksinkertaisesti, keskittyminen viidenteen ulottuvuuteen ja ylösnousemukseen ja aikaisemman todellisuuden torjuminen, käytännössä torjuu energiavirran, jota tarvitaan tarjoamaan jokapäiväinen elämä.
 

Avain on sekoittaa saumattomasti todellisuudet yhteen, luoda viidennestä ja hyväksyä ja rakastaa todellisuutta, joka yhä on olemassa meidän kaikkien ympärillä.
 

Kolmas ulottuvuus ei ole menossa minnekään. Se jatkaa olemassaoloaan, aivan kuten aina on tehnyt, tarjotakseen jatkuvaa oppimista heille, ketkä niin valitsevat.
 

Tämä on me, ja uusi Gaian kristallimatriisi, joka muodostuu korkeammalle tasolle.
 

Tällä hetkellä elämämme, luomme ja rakennamme uudelleen muiden todellisuuksien rinnalla, kastaen varpaitamme, kun se sopii meille ja jotain virtauksessamme pitää korjata.
 

Olen listannut monia kohtia ajatuksesta ’mikä tekee jostakusta viidettä ulottuvuutta’, ja silmiinpistävintä on jättää taakseen kaikki, millä on tekemistä kolmannen ulottuuden kanssa, ja tehdä täsmälleen mitä haluaa.
 

Tämä voi sopia joillekin sieluille, mutta on huomattava, että niiden velvollisuuksien jättäminen, jotka luotiin kolmannessa ulottuvuudessa, ei tee kenestäkään viidennessä ulottuvuudessa olevaa. Jos loit kolmannessa, olet siitä vastuussa viidennessä, kunnes karmallinen sopimus, joka sitoo sinua, on loppunut.
 

Viidennessä ulottuvuudessa oleminen perustuu valomäärään, jota neljän kehosi järjestelmä sisältää, ei mihinkään muuhun.
 

Loppuhuomautus on, että henkilökohtaisesti uskon, että avain tähän muutokseen tulee puhtaasta rakkaudesta ja hyväksymisestä.
 

Rakasta kolmatta ulottuvuutta, älä torju sitä, se on palvellut universumin kaikkein tehokkaimpana henkisen kehityksen tapana.
 

Käytä Lähteen antamia voimiasi seistä omassa valossasi ja tuoda kaikki, jota tarvitset. Keskity kauneuteen ympärilläsi, vaikka et ehkä näe sitä aina. Lähde on kaikessa ympärilläsi, ei väliä tiheydestä tai värähtelystä.
 

Ja odota ihmeiden virtaa.
Kuin ylhäällä, niin alhaalla.Puhdistus
31.1.2014
On aikaa siitä, kun viimeksi kirjoitin näitä postauksia, mutta uusi kuu on täydellinen aika tehdä paluu.
Energiat ovat valtavia tällä hetkellä, ei tarvitse kuin kommunikoida samanmielisten sielujen kanssa saadakseen tästä peilausta.
 

Aalto toisensa jälkeen korkeavärähteinen energia huuhtoo planeetan yli, sekä kaikkien kehojemme jokaisen solun, fyysisen, mentaalisen, tunne-kehon ja spirituaalisen kehon, työntäen valokehon aktivointiprosessia maksimiteholle.
 

Miten tämä vaikuttaa meihin?
 

Asiaan liittyy niin monia puolia, että on käytännössä mahdotonta pistää tilannetta pakettiin ja antaa sille nimeä, kuten kolmannen ulottuvuuden egot haluavat tehdä.
 

Jotkut ihmiset ovat riemuissaan, jotkut kamppailevat ja tuntevat olonsa sairaaksi, jotkut on hukutettu loistavaan uuteen informaatioon, ja joidenkin pitää pidätellä ja odottaa kärsivällisesti prosessin loppuunvirtausta.
 

Tämä on vain huippu. Jokainen sielu on omalla yksilöllisellä matkallaan, ja tällaisina aikoina ei voi olla mittatikkuja tai vertailua. Olet täsmälleen siinä, missä sinun on tarkoituskin olla. Korkeampi itsesi on nyt täysin komennossa.
 

Tämä on vaatinut yhtä ihmisen persoonallisuudelle haastavimmista testeistä, asettua pitkälleen, kierähtää ja yksinkertaisesti hyväksyä mitä on meneillään.
 

Muutoksen vastustaminen on useimmiten vaistonvarainen selviytymistekniikka, ego toivoo voivansa puolustaa paikkaansa perustuen siihen, että muutos on mahdollisesti vaarallinen.
 

Meissä oleva matriisi, ja se, mikä on planeetalla, on tiukasti puhdistettu, tämä on viimeinen ponnistus.
 

2014 on vuosi, jolloin planeetan valokehon rakenne, ja siten myös omamme, tulee olemaan täydellinen. Planeetan on suoritettu ensin. Tämä vaikutus on sitten se, että kaikkien pinnalla seisovien värähtelyn on sopeuduttava muutokseen.
 

Ei ole olemassa muuta mahdollisuutta.
 

Kolmas ei voi selviytyä viidennen geometriassa, ja päinvastoin. Sama kuin yrittäisi saada kolmion sopimaan ympyrän muotoon.
 

Enkelimaailma johtaa nykyistä fyysisen puhdistuksen aaltoa, arkkienkeli Gabrielin väsymättömällä avulla. He, ketkä ovat tietoisia tai työskentelevät hänen kanssaan, tuntevat hänen puhtaan valkoisen, timanttisen selkeytensä.
 

Hän työskentelee yhdessä arkkienkeli Zadkielin, Violetista liekistä, kanssa luodakseen puhdistuksen kaikesta tiheydestä, joka haittaa ylösnousemusprosessia.
 

Ja se toimii.
 

Tätä tiimiä tukevat Lemurian tulilohikäärmeet.
 

Honolulun portaali avautui äskettäin, täysin aktiivisena, sallien Lemurian tiimin päästä täysin tekemään työtään.
 

Tulilohikäärmeet, kuten olen aiemmin kirjoittanut, on yksi ihmeellisimmistä saatavilla olevista apujoukoista ja ne v oivat tavoittaa värähtelyjä, joihin edes enkelit eivät voi päästä.
 

Tässä hetkessä ainoa mitä tulee tehdä, on olla tietoinen.
 

Kaikki, mikä tulee pintaan, on vain tuotu esille, jotta sitä kunnioitetaan ja se vapautetaan. Lempeästi. Ja virran mukaisesti.
 

Visualisoi itsesi olevan Kosmisen timanttiviolettiliekin mahtavan värähtelyn ympäröimänä, ja tunne, että viidennen ulottuvuuden merkabasi laajenee ja koskettaa kaikkia muita sieluja tällä planeetalla korkeavärähteisellä valolla.
 

Tämä on kutsu, jonka arkkienkelit Gabriel ja Zadkiel äskettäin antoivat Dianalle.
Kun teet sitä, pyydä arkkienkeli Mikaelia pitämään puhdistetut energiakenttäsi eheänä.
MINÄ OLEN Kosminen timanttiviolettiliekki
MINÄ OLEN Armon liekki
MINÄ OLEN Ilon liekki
MINÄ OLEN Muuntamisen liekki
MINÄ OLEN Arkkienkeli Gabriel
MINÄ OLEN Arkkienkeli Zadkiel.
Rakkaudella ja siunauksin <3


Ylösnousemuskenttään yhdistyminen
6.10.2013
Olen keskustellut viime aikoina samanmielisten ihmisten kanssa korkeamman itsen yhdistymis- tai päivitysprosessista. Se on jotain, mikä tapahtuu kaikkien meidän elämässä massiivisessa mittakaavassa, NYT.
Tämä on alkuvaiheen ylösnousemusprosessi, ja tapahtuu ihmiskunnalle yhtä luonnollisesti kuin herääminen aamulla ja kahvinkeittimien napsauttaminen päälle. Me kaikki tunnemme sen…

Todellisuuden vääristymät, ajan häviäminen, fyysiset oireet, kuten flunssainen olo, kyvyttömyys tai haluttomuus lisätä energiaasi kolmannen ulottuvuuden prosesseihin enää, levottomuus, äärimmäisen rakkauden ja ilon hetket, ja niin edelleen.

Lista jatkuu ja jatkuu.

Ylösnousemus on meidän synnyinoikeutemme, luonnollinen olotila, ja kun olemme siirtyneet tähän olemisen tilaan, ja kun todellisuutemme on uudistunut sen mukaisesti, se on siinä. Ei paluuta.

Jokainen meistä, ihmiskunta, valotyöntekijät, tietävät, että meillä on päämäärä, palkinto, valo tunnelin päässä, ja se valo tulee PUHTAAN RAKKAUDEN muodossa. Jumalallinen perintömme ja se, mitä Gaia ja me olemme odottaneet aina kauniilla Kultaisella Atlantiksella taantumaan johtaneista tapahtumista asti, kaikki nuo ikuisuudet.

Mitä useimmat ihmiset kokevat nykyään on yhteys oman korkeamman itsensä kanssa, joka on erilainen kuin mitään, mitä he ovat aiemmin kokeneet. Mutta tämä, yhdistymisprosessin vuoksi, voi vaihdella päivästä päivään.  Tämä johtuu monista syistä. Planetaarisen värähtelyn nostamiseen käytettyjen valokoodien värähtelytaajuus on asetettu tekemään juuri niin.

Prosessi on tehty meitä varten, ja se asettaa jokaisen pikaraiteelle, jossa ’kamaa’ vain heitetään ulos kehoistamme ja todellisuudestamme, nopeudella, joka voi joskus tuntua mahdottomalta ylläpitää.
Universaali neuvo korkeammista maailmoista ja maaplaneetan opettajilta on vain virrata prosessin mukana, ja, fantastisesti, tämä on juuri se, mitä jokainen tekee. Hyväksyminen ja virtaaminen. Ylösnousemusaalloilla kelluminen, pehmeästi ja luonnollisesti.

Haluan jakaa tavan, joka tekee asioiden valoon yhdistymisestä jopa helpompaa.

Se on yksinkertainen, ja useimmat teistä ovat tuttuja sen tekemisen ja käsittelemisen kanssa.

Se yksinkertaisesti lukitsee ylösnousemusvalomäärän neljän kehon järjestelmään ja pitää sen sillä, huolimatta mitä tapahtuu ympärilläsi.

Minusta tämä on hyvin hyödyllinen nykyisin arjessa, huolimatta virtauksessa olemisesta, voivat nykyiset olosuhteet vetää valosi pois yhtä nopeasti kuin tulpan kylpyammeesta.

Kutsuminen
‘Arkkienkeli Metatron, täytä minun fyysinen kehoni 80 % valolla, kiitos.’ (Ole hetki hiljaa kun hän tekee tämän, ja olo tietoinen kauniista kultaisesta ylösnousemusvalosta, joka täyttää kehosi.)

‘Arkkienkeli Metatron, täytä minun mentaalikehoni 80 % valolla, kiitos.’ (Ole jälleen hetki hiljaa kun hän tekee tämän.)

‘Arkkienkeli Metatron, täytä minun tunnekehoni 80 % valolla, kiitos.’ (Ole hetki hiljaa ja omaksu.)

‘Arkkienkeli Metatron, täytä minun spirituaalinen kehoni 80 % valolla, kiitos.’ (Ole hetki hiljaa, omaksu, ja kiitä häntä.)

Seuraavaksi pyydä korkeampaa itseäsi :’ Yhdistä minun chakrani ja kenttäni, kiitos.’ Ole tietoinen miten energiakenttäsi vedetään yhteen yhdeksi valokentäksi, ja chakrakanavasi valaistuu ylhäältä alas.

Seuraavaksi: ’Arkkienkeli Metatron, aseta ympärilleni ylösnousemuskupla, ja yhdistä se sinun yhdeksännen ulottuvuuden energiaasi, kiitos.’

Lopuksi pyydä arkkienkeli Metatronia tuomaan yllesi valopilari, aina korkeammasta itsestäsi, kaikkein chakrojen (tähtiportti, sielutähti, kausaali, kruunu, kolmas silmä, kurkku, sydän, solar plexus, napa, sakraali, juuri, maatähti) kautta Onttoon Maahan asti.

Pyydä arkkienkeli Sandalfonia maadoittamaan tämä valopilari omasta puolestaan sinua varten. Kiitä häntä.

Neljän kehon järjestelmäsi toimii nyt oikealla valomäärällä ylösnousemusta varten (80-83%). Tämä ei tarkoita välitöntä ylösnousemista, mutta se tarkoittaa, että työskentelet positiivisesti valo lukittuna energiakenttääsi.

Tiedän, että tämä on fantastinen ylösnousemusta kiihdyttävä tapa. Se on myös voimakas aikomuksen ilmaus, ja kuten kaikki tiedämme, aikomuksemme muovaavat todellisuutemme hyvin nopeasti.

Kuten sisällä, niin ulkona
Kuten ylhäällä, niin alhaalla
Rakkaudella ja siunauksin

Kristallikalloihin yhdistyminen

10.9.2013
Lyhyt rauhan tuokio tänä aamuna. Knowltonissa oman kristallikalloni, Stellarin kanssa, omaksumassa joitain valokoodeja ja Metatronin värähtelyä, jotka ovat täällä saatavilla.Kristallikalloni toi ja vihki minua varten Polaris AB, ja se on yhdistetty suoraan yhteen alkuperäisistä kalloista, nimeltään Max, joka oli Atlantiksen temppelissä.

Jokaisella on oma tapansa päästä yhteyteen ja olla yhteydessä Lähteen energian kanssa, mutta tässä on tapa, jota voin suositella epäröimättä jokaiselle.

Atlantiksen aikana, Kultaisina vuosina, kun värähtely oli korkeinta mitä maassa koskaan on koettu, joka ikisen perheen kodissa oli kristallikallo. Ne olivat energeettisesti yhdistyneet kalloihin, joita oli jokaisessa kolmessatoista jumalallisessa temppelissä. Nämä olivat vuorostaan yhdistetty Poseidonin temppelin Suuren Keskuskristallin energiaan.

Suuri Kristalli oli erittäin edistynyt tietokone, joka sisälsi kaiken esoteerisen tiedon, jonka papisto oli kerännyt, ja se oli myös pääasiallinen voimalähde kaikille kaupungeille kaikilla saarilla. Kaikki kotitaloudet, kalloineen, käyttivät sitä hyvin samalla tavalla kuin me käytämme nykyään puhelimiamme ja tietokoneitamme, edistyneenä tapana kommunikoida toisten kanssa, sekä jatkuvana yhteytenä Alkulähteeseen. Jokaisessa kodissa pitäisi olla kallo!Kommentit

Muita juttuja

Niin muuttuu maailma(nkuva)

Kun aika on....

Kahden kerroksen energiaa – ja vielä on matkaa mestariksi